Prima pagină » Magazin » Asociația grupul de acţiune locală “Dealurile Bohotinului” lansează apelul de selecție al proiectelor pentru măsura 3.3 – „Dezvoltare locală în mediul rural”
Asociația grupul de acţiune locală “Dealurile Bohotinului” lansează apelul de selecție al proiectelor pentru măsura 3.3 – „Dezvoltare locală în mediul rural”

Asociația grupul de acţiune locală “Dealurile Bohotinului” lansează apelul de selecție al proiectelor pentru măsura 3.3 – „Dezvoltare locală în mediul rural”

12 feb. 2024, 14:24,
în Magazin

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală ”Dealurile Bohotinului” anunţă deschiderea apelului pentru depunerea cererilor de proiecte M 3.3/6B „Dezvoltare locală în mediul rural”, în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală  GAL “Dealurile Bohotinului”.

Perioada de depunere a proiectelor este 31 ianuarie 2024 – 29 martie 2024

1. Data lansării apelului de selecție: 01.2024

2. Măsura lansată prin apelul de selecție – cu tipurile de beneficiari eligibili:

Măsura 3.3/6B  „Dezvoltare locală în mediul rural”

Tipurile de beneficiari eligibili:

Beneficiari direcți: Societate civilă; Entități publice: Comunele și asociațiile acestora conform legislației naționale în vigoare; ONG-uri pentru investiții în infrastructura educațională  (grădinițe, etc)  și socială  (creşe, infrastructură tip after -school, etc); ONG-uri definite conform legislației în vigoare; Unități de cult conform legislației în vigoare; Persoane fizice autorizate/societăți comerciale care dețin în administrare obiective de patrimoniu cultural de utilitate publică, de clasă B.

3. Fondul nerambursabil disponibil in cadrul masurii pentru acest apel de selectie: 902,33 euro.

Intensitatea fixă este de 100% din totalul cheltuielilor eligibile pentru proiectele negeneratoare de venit si max. 80% din totalul cheltuielilor eligibile pentru proiectele generatoare de venit.

4.Valoarea maximă nerambursabilă eligibila a unui proiect nu poate depăși: 902,33 Euro/proiect.

5.Data limită de primire a proiectelor: 29.03.2024, ora 12.00.

6.Locul și intervalul orar unde se pot depune proiectele: Proiectele se depun la sediul ASOCIAŢIEI GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ,,DEALURILE BOHOTINULUI”, în incinta Şcolii Primare nr.2, sat Bohotin, comuna Raducaneni, Judeţul Iasi, cod postal 707401, DN28, la intersecția cu DJ 244F spre comuna Moșna, Județul Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-12.00.   

7.Informațiile detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului elaborat de GAL pentru măsura 3.3/6B, și disponibile la sediul asociației GAL DEALURILE BOHOTINULUI, din sat Bohotin, comuna Răducăneni, Județul Iași, și pe site-ul: dealurile-bohotinului.ro.

Atentie: Proiectele depuse și selectate se vor implementa până la finalul anului 2025, inclusiv depunerea și efectuarea ultimei cereri de plată.

8.Datele de contact unde solicitanții pot obține informații suplimentare:

Sediu GAL: în incinta Şcolii Primare nr.2, sat Bohotin, comuna Raducaneni, Judeţul Iasi, cod postal 707401, DN28, la intersecția cu DJ 244F spre comuna Moșna, Județul Iași

Site:          www.dealurile-bohotinului.ro

E-mail:     gal_dealurilebohotinului@yahoo.com

Telefon:    0745 503 664

Tel/Fax:    +40 374 017 222

Program de lucru: luni-vineri, între orele 08.00-12.00.

9.Toate informațiile din prezentul anunț, dar și varianta integrală a apelului de selecție sunt prezentate de către GAL pe pagina de internet a GAL-ului dealurile-bohotinului.ro, iar varianta pe suport tipărit se găsesc la sediul GAL.

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`