Prima pagină » Local » Asistenta medicală care a susținut că a fost sechestrată și agresată de iubitul laborant la o universitate din Iași s-a răzgândit. Femeia l-a iertat pe cel împotriva căruia ceruse ordin de protecție
Asistenta medicală care a susținut că a fost sechestrată și agresată de iubitul laborant la o universitate din Iași s-a răzgândit. Femeia l-a iertat pe cel împotriva căruia ceruse ordin de protecție

Asistenta medicală care a susținut că a fost sechestrată și agresată de iubitul laborant la o universitate din Iași s-a răzgândit. Femeia l-a iertat pe cel împotriva căruia ceruse ordin de protecție

19 mai 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Răsturnare de situație în cazul asistentei medicale care a afirmat că a fost agresată de iubitul laborant la o universitate! Cristina B. a decis să îl ierte pe Vasile D., iar cei doi au mers în instanță pentru a oficializa acest fapt.
Astfel, Vasile D. le-a cerut magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să revoce ordinul de protecție emis pe numele său, chiar la solicitarea Cristinei B.

„Instanța admite cererea de revocare a ordinului de protecție, formulată de reclamantul Vasile D., în contradictoriu cu pârâta Cristina B. Ia act de acordul pârâtei și dispune revocarea ordinului de protecție emis împotriva reclamanului”, au precizat judecătorii.

Schimbare de „macaz”

Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei Iași, Vasile D. a cerut revocarea ordinului de protecție instituit împotriva sa.

„Au dispărut cauzele care au dus la instituirea ordinului de protecție, impunându-se revocarea acestuia”, a afirmat laborantul.

Mai mult, în susținerea acestuia, în instanță a venit și asistenta medicală, care a declarat în fața judecătorilor că este de acord cu revocarea ordinului de protecție.
Amintim că, în urmă cu câteva luni, magistrații au admis cererea de emitere a unui ordin de protecție pentru jumătate de an împotriva lui Vasile D. Acesta a fost evacuat din locuință, a fost obligat să păstreze o distanță minimă de 500 de metri față de femeie, față de locuința și față de locul de muncă al acesteia, fiindu-i interzis oricare contact cu asistenta.

Cristina B. este asistent medical la un spital din Iași. De câțiva ani, femeia a avut o relație cu Vasile D. În urmă cu câteva luni, femeia a mers la Poliție, pentru a povesti cum ar fi fost bătută, violată și sechestrată de individ. De asemenea, asistenta medicală s-a adresat instanței, pentru emiterea unui ordin de protecție. În fața judecătorilor, ea a povestit clipele de groază prin care a trecut.

„Am avut o relație de concubinaj din 2016, locuind împreună în casa mea. De pe 22 noiembrie 2019, ora 20:00, și până pe 25 noiembrie 2019, ora 12:00, am fost lipsită de libertate în propria casă de către pârât. El a luat cheile de la ușa de acces și mi-a cerut să-i povestesc despre toate relațiile sexuale pe care le-am întreținut eu cu alți bărbați înainte și în timpul relației cu el, înregistrând relatările mele cu trei telefoane mobile”, a relatat femeia.

Urme de mușcături

Femeia a mai relatat că, de fiecare dată când nu îi convenea ce povestea ea, individul ar fi lovit-o peste tot corpul.

„Mai apoi, mă forța să întrețin un raport sexual cu el, în repetate rânduri. De asemenea, mi-a pus și perna peste față, pentru a nu țipa, m-a strâns de gât de mai multe ori și a urinat peste mine. Pentru a mă intimida și mai mult, m-a lovit cu pumnii peste față și corp și m-a legat la gură cu un căluș, ca să nu pot țipa, apoi mi-a povestit despre cazuri de violență asupra femeilor care au fost mediatizate, precum cazul bărbatului gelos care a înfipt cuțitul în victimă de 36 de ori, cazul coafezei care a fost ucisă de concubinul ei, arătându-mi că a pregătit două cuțite mari de bucătărie, un ciocan și o șurubelniță”, a povestit asistenta în fața magistraților.

După plângerea depusă la Poliție, femeia a fost dusă la sediul IML Iași, unde a fost examinată medical. Specialiștii au constatat că femeia avea plăgi, escoriații, tumefacții și echimoze la nivelul feței, la examenul vaginal s-a constatat activitate sexuală. Potrivit medicilor, leziunile constatate s-au putut produce prin lovire cu mijloace și obiecte contondente, fiind provocate la intervale diferite de timp.
La examenul clinic ORL, s-a constatat că avea o plagă la sprânceana dreptă suturată pe 19 noiembrie 2019, o echimoză periorbitală la ochiul drept, multiple echimoze la nivelul feței.

„De asemenea, la consultul efectuat în clinica de chirurgie plastică și reconstructivă, s-a constatat că reclamanta prezintă plăgi mușcate (om) față dorsală, mână stângă în evoluție, contuzie police drept”, au afirmat magistrații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`