Prima pagină » Bursa Barfelor » Asistenta bețivă lovește din nou
Asistenta bețivă lovește din nou

Asistenta bețivă lovește din nou

25 iul. 2022, 02:00, 19 ,
în Bursa Barfelor

Babele bârfitoare continuă rubrica cu una despre Cristinuța Chirița, asistenta aia cu multe lovele de la spitalul Piridon. Babele au o verișoară infiltrată pe holurile spitalului care a spus că doamna asta are niște apucături tare ciudate. Chiar în timpul serviciului, femeia vine cam drojdită și, în loc să se apuce de pacienți, se apucă de turnat colegele. Și, ca să pară amuzantă, spune tot felul de glume de autobază și, mai mult, înjură ca un birjar, nu repetă o înjurătură timp de 5 minute. Femeia e periculoasă rău, pentru că în fiecare dimineață dă niște rapoarte conducerii, de te doare mintea. De fapt, ea minte și-i bagă în budă pe colegi. Personalul din spital ar vrea să o lege de pat și să o chinuie zile în șir, dar femeia are prea multe pile, consolidate în ani. Cică ar fi dat și fundul la bătaie când se impunea rezolvarea unei situații. Dar astea sunt alte discuții despre care babele vor povesti și în edițiile viitoare.

Comentarii
  • Jurnaliști de doi lei…..😥🤮🤮🤮V-as da in judecată,nu puteți denigra …. oamenii, fără un temei…!

  • Nu va este rusine sa denigrati in felul acesta un om? Sunteti platiti bine probanil ca sa discreditati oamenii. Rusine!

  • Cine a scris ,, mizeria,, asta de articol,este analfabet funcțional…🤮🤮🤮,cine dracu’ te.a facut ,,jurnalist,,?!!!

  • Pentru tine, Anonim. Daca jurnaliștii sunt analfabeți, tu ești mama lor. Virgula se pune imediat după un cuvânt, iar după virgulă se lasă spațiu. Cam greu cu judecata.
    Anonim, ce-ai făcut frumoaso, ai scris 4 comentarii la rând? Mai respiră, frumusete. Dar noi știm cine a scris sub numele de Anonim, ghiduș, ghidușie mică și năzdrăvană. Hai oleacă de ședință așa la sanki.

  • Unde sunt pupifundistii??? Pe facebuc daca doamna sus menționată dădea un pirt, săreau pupifundistii și pupinfundistele cu like flori felicitări care mai de care

  • De asta aveti timp in spitale ???
    Toate lichelele iau bani de la stat, de pomana??
    De bolnavi mai are grija cineva?

  • Pe cine interesează, bârfele?!!!Asta.i bârfă de cea mai joasă speță…..

  • Oare cum suporta asistentele medicale,asistentele șefe ,un astfel de om ? O rușine pentru spitalul nostru.o mare dezonoare pentru halatul alb.

  • Nu mai muncim in spital. Urmam exemplu doamnei director de îngrijiri, stam acasă sau la mare sau la munte și suntem pontați fraudulos. Urmam exemplu. Hai să trăim bine. Salariații să muncească cum a muncit și doamna.

  • Cum suporta asistentele șefe și asistentele obișnuite? Simplu. Râd pe la colțuri și își dau coate. Chiar daca doamna speră funcția până la pensie așa cum s-a lăudat unei asistente sefe, nu știu dacă așa o să fie ,ca vorba multa este sărăcia omului.

  • Un om cu caracter mizerabil,toată viața a făcut numai reclamații,anonime,o rușine pentru spital.rusine.

  • Bogată ziceți?! Hhhmmmm. Uitati-va la călcâiele ei. Hai sa fim serioși.

  • Halal Asistenta, asistenta șefă și directoare de îngrijiri! Auzi la ea,drojdită și cu fundul la bătaie?! Cum apare ea la ședințele pe care le invocă in regim de urgență???cum o privesc asistentele șefe??nu are nicio autoritate morală în fata lor, dar toți salariatii trebuie sa suporte așa o nesimțită de mare.

  • Un om de nimic.

  • mi a fost profesoara.. aprob tot ce este scris in articol. mai greu cu predatul mai des cu laudatul si criticatul. ar trebui sa se reprofileze

  • Terminați cu marea profesoară.A predat la feg 1 an prin 2013 și a fost mătrășită, a predat la Ghica 1 an prin 2014 și a fost mătrășită. Un sfert din asistentele șefe au predat nursing cum să facă elevii injecții, că doar nu învață doctorul elevii să facă injecții. Asistentele bune predau și acum , in schimb doamna latră la Spiridon. Daca e adevărat că a dat bani să ocupe postul , înseamnă că șpagă la Spiridon este la ordinea zilei , ce zice doamna , daca eu am dat , altul de ce sa nu – mi dea mie.Rusine pentru aceasta purtare , ea trebuie să fie exemplu pentru asistente , dar nu au ce sa învețe de la doamna. Ce sa învețe, cum se latră ? Se laudă că a scris cărți , dar cum a scris daca doamna nu a luat un examen pe știință ei și a venit cu lucrarea de acasă. Ori e deșteptă ori nu este nimic de mintea ei. Poate cineva să spună?

  • Fraților,o golanca mai mare ca Chiriac nu este in spital,o impostoare,umbla că o debilă in spital și urla la colegi .e proasta,nu știe nimic.doar vorba de ea.a luat șpagă la angajări la medicala 1-3.o bețivă ,

  • Afara,oprită de salariați,de asistentele șefe și dată afară din spital.o mincinoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *