Prima pagină » Cancan ultimă oră » Asia Express: Eliza și Cosmin Natanticu la un pas de despărțire, cumpăna din căsnicia lor

Asia Express: Eliza și Cosmin Natanticu la un pas de despărțire, cumpăna din căsnicia lor

23 oct. 2021, 10:20,
în Cancan ultimă oră

Eliza și Cosmin Natanticu sunt unii din cei mai apreciați concurenți de la Asia Express. Cei doi au fost invitați în emisiunea lui Dan Capatos unde au povestit de cea mai mare cumpănă din căsnicia lor.

Eliza și Cosmin Natanticu la un pas de despărțire

Eliza s-a confesat lui Dan Capatos și a povestit că după ce soțul ei, Cosmin Natanticu, a fost plecat la o competiție acesta s-a intors foarte schimbat. Eliza pur și simplu nu-l mai recunoștea, se simtea străină lângă omul cu care credea că viața ei este până la final.

Certuri lungi și dese, toate discuțiile duceau spre despărțire clară, însă pauza i-a ajutat.

”Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a spus Eliza Natanticu.

Cosmin Natanticu s-a „trezit” la timp

Dupa mai bine de o lună în care cei doi erau la un pas de despărțire, Eliza și Cosmin Natanticu au spus într-un suflet că el s-a trezit  din schimbarea pe care o avea când ajunsese acasă și asta le-a salvat căsnicia.

”A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta”.

Eliza și Cosmin Natanticu la Asia Express

Cei doi s-au redescoperit pe parcusul competiției Asia Express care le-a intins și mai tare limitele, dar au arătat ca o echipă puternică și uniță. Este una din cele mai favorite de la Asia Express și una din cele mai luptătoare.

Cei doi chiar dacă au divergențe, în special când vine vorba de autostop, teroarea tuturor concurenților, reușesc să ajungă deseori printre primele echipe la misiunile date de Irina Fodor.

Asia Express este difuzată duminica, de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la ora 20:30 la Antena 1. Poate fi urmărită și online pe platforma antenaplay.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *