Prima pagină » Actualitate » Ashton Kutcher se teme că va fi târât în procesul lui P. Diddy. Actorul era nelipsit de la petrecerile nebune ale rapperului

Ashton Kutcher se teme că va fi târât în procesul lui P. Diddy. Actorul era nelipsit de la petrecerile nebune ale rapperului

02 oct. 2024, 17:58,
Simona Ciobanu în Actualitate

Tocmai când a început să pară că praful începe în sfârșit să se așeze, Ashton Kutcher și Mila Kunis se regăsesc din nou în titluri. La mai puțin de un an după ce au fost criticați public pentru că îl susțin pe fostul co-star și violator condamnat Danny Masterson , prietenia lui Ashton cu Sean „Diddy” Combs este pusă sub semnul întrebării după arestarea rapperului în vârstă de 54 de ani pentru trafic sexual și racket.

Deși Diddy a pledat nevinovat de acuzații, „Ashton este serios îngrijorat să fie târât în ​​mizeria lui urâtă ”, a spus o sursă în exclusivitate pentru In Touch . „Oamenii sunt revoltați și vor răspunsuri.”

Ashton Kutcher se teme că va fi târât în procesul lui P. Diddy

Chiar și Mila, în vârstă de 41 de ani, vrea să știe ce ar fi văzut soțul ei sau chiar de ce a participat, adaugă sursa. În timpul unei apariții din 2019 la Hot Ones , Ashton, în vârstă de 46 de ani, a fost rugat să împărtășească o anecdotă despre petrecerile infame ale lui Diddy.

„Am multe pe care nu le pot spune ”, a spus el. „Nu pot să-i spun nici pe acesta.”

Este posibil ca actorul să fi putut evita întrebarea atunci, dar acum?

„Ashton ar putea foarte bine să fie transportat să depună mărturie împotriva lui Diddy”, speculează o a doua sursă. O face pe Mila să se întrebe la ce se gândea asociindu-se cu un tip ca ăsta.”

FBI ar fi găsit droguri în cele 1000 de sticle de ulei pentru bebeluș

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum rapperul P. Diddy rămâne în detenție fără posibilitatea eliberării pe cauțiune și a pledat nevinovat în fața acuzațiilor de trafic sexual. Un rechizitoriu federal de 14 pagini împotriva lui Combs, făcut public pe 17 septembrie 2024, arată că în timpul unei percheziții în locuințele sale din Los Angeles și Miami, autoritățile au confiscat „diverse provizii Freak Off”, inclusiv narcotice și peste 1.000 de sticle de ulei și lubrifiant pentru copii.

Această descoperire a generat teorii conspiraționiste pe platforme precum TikTok, unde utilizatori au sugerat că sticlele conțineau droguri precum GHB, cunoscut pentru utilizarea în cazuri de viol. Pe X (fost Twitter), un alt utilizator a sugerat că „uleiul pentru bebeluși” ar putea fi „extaz lichid”, ipoteze care au atras multă atenție.

Conform procurorului american Damian Williams, rechizitoriul susține că Combs a organizat petreceri dominate de droguri și a utilizat intimidarea și violența pentru a controla victimele. Aceste petreceri, numite „Freak Offs”, ar fi durat mai multe zile, implicând droguri precum GHB, ketamina și ecstasy. Totuși, nu există confirmări oficiale că uleiul pentru copii ar fi fost alterat cu droguri.

Avocatul lui Combs, Marc Agnifilo, a respins aceste speculații, explicând că achizițiile mari de ulei și lubrifiant erau pentru întreținerea locuințelor sale. Combs rămâne reținut fără cauțiune după ce a pledat nevinovat pentru acuzațiile de trafic sexual și racket.

Peste 100 de victime, inclusiv una care avea doar 9 ani, intenționează să depună plângeri împotriva lui Combs pentru abuz sexual și exploatare, acțiuni ce ar putea dezvălui implicarea unor persoane influente, potrivit avocaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`