Prima pagină » Local » Asfaltarea le creează probleme locuitorilor din Comarna: „Dacă sunt învățați să meargă cu potcoavele prin țărână!” – GALERIE FOTO

Asfaltarea le creează probleme locuitorilor din Comarna: „Dacă sunt învățați să meargă cu potcoavele prin țărână!” – GALERIE FOTO

02 nov. 2022, 02:00, 5 ,
în Local

Asfaltarea le creează probleme locuitorilor din Comarna. O parte din oameni sunt nemulțumiți de modul în care se asfaltează străzile. Aceștia spun că nu mai pot intra în curți și chiar își doresc să oprească întreg proiectul, deoarece stratul de asfalt este prea înalt

Consilierul local Daniel Grierosu își dorește ca persoanele nemulțumite de modul în care se desfășoară asfaltarea în comuna Comarna să se mobilizeze și să o oprească, aceasta după ce au sesizat că decaparea pietrei de pe străzi nu s-a făcut în mod corespunzător, astfel stratul de asfalt fiind prea înalt.

Daniel Grierosu, despre asfaltarea străzilor din comuna Comarna: „Haideți să oprim până nu va fi prea târziu!”

Consilierul local Daniel Grierosu este de părere că persoanele nemulțumite de modul în care se desfășoară asfaltarea străzilor din comuna Comarna ar trebui să se mobilizeze și să pună stop întregului proces. Unii locuitori susțin că nu mai pot intra în curți din cauză că stratul de asfalt este prea înalt.

„Am auzit că sunt discuții, că deja unii oameni nu mai pot intra în curte. Dacă sunt nemulțumiri, haideți să oprim până nu va fi prea târziu, luând în calcul că mai vine și asfaltarea de vreo 15 centimetri” a precizat consilierul local Daniel Grierosu.

Reporterii BZI s-au deplasat în comuna Comarna pentru a discuta cu locuitorii. Aceștia au spus că asfaltarea străzilor din comună este un proiect bine-venit.

„Trebuia asfaltat până la urmă, trebuie să tragă și apă. Nu cred că pleacă până nu le rezolvă intrările în curți. Cine a făcut proiectul cred că l-a făcut cu cap. E deal încolo, dacă lasă asfaltul în jos, ce o să fie când vin păraiele? Nu cred că o să lase oamenii să nu poată intra în curți. Mereu o să fie și persoane nemulțumite. La un pod au pus două tuburi, iar omul nu era mulțumit, i-a chemat pe muncitori să modifice, au desfăcut iarăși, sunt niște oameni înțelegători. Au terminat tot pe partea spre Curagău. Drumul principal, din ce-am înțeles, o să fie asfaltat în cadrul unui alt proiect”, a declarat o locuitoare a comunei Comarna.

Asfaltarea le creează probleme locuitorilor din Comarna: „A venit cam înalt, dar lumea a fost revoltată la început”

Unii locuitori spun că este foarte bine că asfaltul este mai înalt, deoarece în acest fel este mai rezistent. Totodată, aceștia își doresc să fie asfaltate toate ulițele din comună.

„Noi nu suntem nemulțumiți, doar că încă nu este finalizată treaba. Nu e o problemă că e înalt, e foarte bine că e mai gros, e mai rezistent. Nu am reproșuri față de domnul primar, își face treaba foarte bine. Face și el cât poate, cât primește finanțare. Dacă nu face, nu-i bine, dacă face, caută motive să fie nemulțumiți. Dacă sunt învățați să meargă cu potcoavele prin țărână. Proiecte sunt multe, dar mai trebuie și bani pentru ele. Ar fi bine să se bage și pe ulițele astea să facă ceva, că degeaba se face pe străzile principale, dacă ulițele sunt praf, aduci tot pământul pe asfalt”.

Locuitorii din Comarna recunosc faptul că asfaltul li s-a părut la început un pic cam înalt, dar sunt siguri că se va găsi o rezolvare. Aceștia așteaptă acum ca în comună să fie demarate și lucrările pentru canalizare.

„Noi suntem mulțumiți, față de cum era acum câțiva ani, când eram copil și veneam la școală din capătul celălalt de sat și intram în noroi cu totul. Pe unde a asfaltat acum se face și canalizare. Vă dați seama că este o procedură ca asfaltul să reziste, trebuia văzut de la început, dar dacă nu s-a intervenit. Da, a venit cam înalt, lumea a fost revoltată atunci, dar după aia s-a liniștit. S-a nimerit că altora le-a venit prea sus la gard, ba a rămas prea sus, s-a modificat, o să se mai modifice gardurile. Cu apa dacă s-ar mai face ceva, ar fi o minune, lipsa de apă e problema principală a comunei. Ne mai aduce de la Osoi apă ca să avem pentru spălat. Vara asta a fost o problemă mare”.

Primarul comunei Comarna, Constantin Grădinaru, a declarat pentru BZI că realizarea intrărilor în fiecare curte au fost prevăzute în proiect, iar oamenii nu ar trebui să se îngrijoreze, deoarece la final nu vor fi cazuri de persoane care nu vor putea intra în curți.

„Atâta timp cât în proiect sunt prevăzute intrările pentru fiecare curte, de ce să fie probleme. Este o frumusețe de lucrare. Dacă cineva are o mașină mai joasă, s-a speriat imediat, dar se va face în așa fel încât să fie toată lumea mulțumită. Mereu există și câte un consilier care bagă zâzanie”, a declarat Constantin Grădinaru, primarul comunei Comarna.

Asfaltarea le creează probleme locuitorilor din Comarna, însă toate intrările în curți vor fi refăcute la finalul proiectului.

Comentarii
  • Dacă tot sunteți îngrijorați de problemele de la Comarna poate investigați și construirea dispensarului care nu se mai termină de ani buni și unde s a luat șpagă 20.000 euro în teren la Chicerea

  • Acest consilier este un fost pușcăriaș care face specula cu terenuri! Amenință lumea în sat și le ia terenurile la bătrâni pe 2 lei. Fratele lui Constantin Greierosu are un magazin lingă primărie și umfla preturile la țigări,vinde marfa expirata și fura oamenii în vârstă la cantar! Daniel e mina în mina cu băiatul fostului primar Victor Banu! Jos cu hoții din primărie!!

  • Lasa Daniel ca si tu ai mincat de acolo impreuna cu Florin.

  • Aoleeeeeuuu cum asa greierule va place in glodo pune ti mana si va gospodariti fiecare in fata curtii nu mai latrati ca prostii .

  • Giani Andrei

    Dacă ai dovezi punele la dispoziție să nu creadă lumea că ești frustrat. Greerosul, consilier local,despre asfaltare cred ca ești supărat ca nu e și pe la poartă ta!Alții și ar dori așa ceva în localitățile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *