Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ascendentul zodiei rac. Comportamentul în societate și atributele care îl caracterizează

Ascendentul zodiei rac. Comportamentul în societate și atributele care îl caracterizează

01 iun. 2022, 09:05,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Ascendentul zodiei rac îi conferă nativului farmecul elementului apă. Imediat ce intră în cameră, atmosfera se încălzește și se naște instantaneu încrederea în acea persoană dulce, fermecătoare și blândă. Apare sentimentul că un vechi prieten din copilărie a apărut din neant.

Reprezentanții ascendentului în rac sunt cu adevărat grijulii și simpatici, îi simpatizează sincer pe cei care se află într-o situație dificilă și îi compătimește pe cei care trec printr-o pierdere a unei rude. În mare parte tocmai aceasta este manifestarea externă a racului ascendent în societate. În interiorul nativului se află un nucleu de oțel al ambiției cu obiective care nu pot fi oprite. Nevoia de independență încurajează respingerea custodiei și lupta pentru independență și se reduce doar sub condiția unei iubiri puternice. Purtătorul ascendentului în rac ascunde vulnerabilitatea emoțională din spatele dorinței de a ajuta pe cei defavorizați. Antipatiile și simpatiile se activează instantaneu sub influența bunei intuiții. Își amintește de mult insultele, însă este un partener cu care vei reuși să construiești o căsnicie de durată. De asemenea, ascendentul în rac este și un prieten amabil și iubitor, muncitor și credincios. Cheia inimii este lauda sinceră a muncii sale.

simbolul zodiei rac

Spre deosebire de alte zodii, ascendentul zodiei rac este interesat de activitățile teatrale

Ascendentul zodiei rac. Trăsături fizice și comportamentale definitorii pentru acesta

Familia și casa sunt principalele valori în viața purtătorului ascendentului în rac. În ciuda aspirațiilor de carieră și a iubirii de călătorie, este important pentru el să se întoarcă într-o atmosferă familiară confortabilă și să se ascundă într-o coajă confortabilă, restabilind energia după o zi grea de muncă cu parteneri conflictuali.

Calmul extern într-o situație stresantă este înșelătoare. Nativul trăiește un eveniment neplăcut foarte aproape de inimă. În funcție de înălțimea gradului semnului ascendent, apar semnele caracteristice externe și comportamentale ale Ascendentului în Rac. Astfel acesta are un temperament melancolic, sensibilitate crescută și sentimentalist. De cele mai multe ori, nativii sunt de statură mică, stângăcie ușoară, tendință de a fi supraponderali, față rotundă de copil, buze strălucitoare cu „funda”, obraji plinuți, ochi bombați de tristețe, o privire transparentă, îndreptată spre interior. Uneori nu este clar dacă îl ascultă pe interlocutor sau se gândește la al alt ceva.

simbolul zodiei rac

În funcție de înălțimea gradului semnului ascendent, apar semnele caracteristice externe și comportamentale ale ascendentului în rac

De asemenea, pielea îi este palidă transparentă, având un mers neted și gesticulație înceată.  Vorbirea este neinteligibilă, șochează puțin sau distorsionează cuvintele, simte timiditate, dificultăți de autoprezentare, dar oferă un răspuns emoțional instantaneu la inițiativa altei persoane de a comunica sau de a-și face prieteni.

Direcțiile de carieră. Când își schimbă comportamentul ascendentul în rac?

Dacă proprietarul ascendentului în rac este încrezător în simpatia partenerului și se află deja de mulți ani într-o căsnicie, și mai este sigur și în apropierea prietenilor săi, atunci el devine capricios și excentric, ca și cum și-ar fi testat sentimentele pentru putere. În efortul de a mulțumi, își îmbracă o mască de imagine plăcută obiectului simpatiei, care, printr-o comunicare mai strânsă, duce la dezamăgire. În caz de eșec, cade în apatie și agresivitate. Studiul Ascendentului constă în distrugerea gândurilor de eșec și lupta împotriva lenei.

simbolul zodiei rac

Reprezentanții ascendentului în rac sunt cu adevărat grijulii și simpatici

Spre deosebire de alte zodii, ascendentul zodiei rac este interesat de activitățile teatrale. Printre actorii și regizorii celebri se numără Angelina Jolie, Cameron Diaz, Mel Gibson, John Travolta, Arnold Schwarzenegger. Succesul vine și în domeniul medicinei și al pedagogiei, unde compasiunea și răbdarea sunt solicitate. Nativul are un patriotism pronunțat, ceea ce îl face un istoric și arheolog talentat. I se va potrivi și sfera afacerilor hoteliere, transport pe apă, comerț cu băuturi și produse alimentare. Pentru dezvoltarea personală, este important ca munca să fie asociată cu călătoriile.

simbolul zodiei rac

Nativul trăiește un eveniment neplăcut foarte aproape de inimă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *