Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Aşa se face o curăţare a plămânilor noştri. Sfaturi bune şi pentru fumători
Aşa se face o curăţare a plămânilor noştri. Sfaturi bune şi pentru fumători

Aşa se face o curăţare a plămânilor noştri. Sfaturi bune şi pentru fumători

11 mart. 2020, 07:49,
în WoW!

În acest articol îţi vom prezenta o metodă simplă, dar eficientă, prin care poţi să-ţi cureţi plămânii în numai trei zile. Multe persoane nu au fumat niciodată, şi cu toate acestea au probleme cu plămânii. Pe de altă parte, exista şi categoria celor care, deşi sunt fumători înrăiţi, nu au suferit niciodată de vreo afecţiune a plămânilor.

Situaţia diferă de la persoana la persoană, însă ţigările reprezintă una dintre cauzele principale ale apariţiei cancerului la plămâni. Metoda următoare este cu siguranţă foarte utilă în cazul fumătorilor, însă şi dacă nu eşti fumător nu strică să ştii cum să îţi cureţi plămânii de toxine.

Cu două zile înainte de a începe tratamentul, trebuie să opreşti consumul de lactate. În seara de dinaintea primei zile de regim trebuie să bei un ceai de sunătoare, înainte de culcare.

Ceaiul va ajuta la curăţarea toxinelor din intestine. Este foarte important ca pe parcursul procesului de detoxifiere, plămânii să nu fie încărcaţi.

Tratament

  1. Stoarce sucul de la două lamai şi amestecă-l cu 300 de ml de apă. Bea sucul înainte de micul dejun.
  2. În timpul prânzului trebuie să bei 300 de ml de suc de grapefruit sau ananas. Aceste sucuri conţin antioxidanţi naturali, care sunt foarte importanţi pentru sănătatea plămânilor.
  3. După amiază, în jurul orei 16:00, bea 300 ml de suc proaspăt de morcovi. Acesta va contribui la îmbunătăţirea alcalinităţii din sânge.
  4. Înainte de masă de seară trebuie să bei 300 de ml de suc bogat în potasiu. Potasiul este un element important în curăţarea plămânilor.

Iată reţetă pentru sucul bogat în potasiu

Pune în storcător 300 de grame de păstarnac, 200 de grame de măcriş, 300 de grame de castraveţi. Vei obţine cam 300 de ml de suc. Pe parcursul celor 3 zile, pe lângă consumul de sucuri, ar trebui să faci mişcare şi să dormi suficient. Pentru a obţine rezultate şi mai eficiente, fă o baie fierbiente şi savureaz-o timp de cel puţin 20 de minute.

Regimul poate părea puţin dificil, însă rezultatele sunt incredibile , lucru pe care o să-l observi după terminarea “tratamentului”. Îţi vei da seama singur de faptul că plămânii tăi s-au curăţat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`