Prima pagină » Culinar » Aşa se face ciorba cu cartofi şi carne
Aşa se face ciorba cu cartofi şi carne

Aşa se face ciorba cu cartofi şi carne

22 ian. 2020, 09:50,
în Culinar

Ingrediente:

  • 500 g varză murată
    500 g cartofi
    2 aripi de curcan
    2 morcovi
    1 ceapă
    zeamă de varză, opţional
    sare, după gust

Mod de preparare:

Speli carnea, o pui la fiert şi o spumuieşti de câte ori este cazul. Tai mărunt ceapa, dai morcovii prin răzătoare, faci cubuleţe cartofii, iar varza fideluţă. După ce carnea nu mai face spumă, adaugi legumele. Le ţii până sunt fierte pe jumătate, scoţi carnea, o dezosezi şi o pui din nou în ciorbă. Când ingredientele sunt făcute, guşti şi, dacă e cazul, mai pui sare şi zeamă de varză. O serveşti caldă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 noiembrie 2024
27 noiembrie 2024