Prima pagină » Local » Așa se construiește în cartierul lui Bogdan Gheorghiu, patronul clubului Fratelli! Vecinii au dat totul în vileag
Așa se construiește în cartierul lui Bogdan Gheorghiu, patronul clubului Fratelli! Vecinii au dat totul în vileag

Așa se construiește în cartierul lui Bogdan Gheorghiu, patronul clubului Fratelli! Vecinii au dat totul în vileag

16 mai 2020, 20:36,
în Local

Mai mulți proprietari din cartierul Newton, din cartierul Tătărași, complex deținut de afaceristul Bogan Gheorghiu, patronul clublui Fratelli, au atras atenția că alt locatar s-a apucat să modifice apartamentul, fără respectarea normelor urbanistice.

Vecini sunt supărați că, peste nopate, a apărut un „coteț” la ultimul nivel al clădirii. Aceștia bănuiesc că lucrarea nu este autorizată de Primăria Municipiului Iași.

„La ultimul etaj se construieste o cosmelie. Si nu, nu este adapost pentru porumbei! Bineinteles, asta nu ar fi o problema daca s-ar respecta niste reguli minime, atat de siguranta cat si estetice. Stiu ca astfel de lucrari trebuiesc autorizate de catre o directie a Primariei iar beneficiarul lucrarilor, un anume domn Bordeianu Catalin, spune ca lucrarile sunt autorizate. Asta in conditiile in care nu are nici un acord al Asociatiei de proprietari. Intrebarea pe care ne-o punem toti vecinii este „cum a fost posibil ca Primaria sa autorizeze asa ceva?“, spune unul dintre locatarii blocului din cartierul Newton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *