Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Aşa poţi slăbi până la 30 kg în doar 6 luni – Sfaturi de la nutriţionistul Mihaela Bilic
Aşa poţi slăbi până la 30 kg în doar 6 luni - Sfaturi de la nutriţionistul Mihaela Bilic

Aşa poţi slăbi până la 30 kg în doar 6 luni – Sfaturi de la nutriţionistul Mihaela Bilic

09 mart. 2020, 09:42,
în WoW!

Mihaela Bilic a dezvăluit secretul siluetei perfecte. Celebra nutriționistă propune un regim prin care poți slăbi 30 de kilograme în 6 luni, fără să fie nevoie de intervenții chirurgicale.

Regimul propus de Mihaela Bilic se adresează în special persoanelor care au peste 120-130 de kilograme și care se gândesc să apeleze la operația de micșorare a stomacului. Nutriționista este de părere că înainte de a ajunge pe masa de operație, oamenii pot încerca o dietă care dacă este respectată cu strictețe poate oferi rezultate spectaculoase.

Aşa poţi slăbi până la 30 kg în doar 6 luni

Nu doar cei care au probleme grave cu kilogramele în plus pot ține această dietă, ci și persoanele care au nevoie să slăbească mai puțin. Singura diferență este durata regimului. Este recomandat că dieta să fie ținută până în momentul în care se ajunge la greutatea ideală, urmând ca după să fie adoptat un stil de viață sănătos, echilibrat și care să facă posibilă păstrarea rezultatelor obținute anterior.

“Haideți să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi. În 6 luni de zile eu cred că slăbești 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere a intestinului, faceți această experiență, voi pentru voi. În psihologie se spune că perseverența trebuie să fie de 100 de zile că doar atunci se presupune că e schimbare.

Încercați cu două ciorbe pe zi și o cafea cu lapte dimineața și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în 6 luni. Cu cât ai mai multe kilograme, cu atât e mai spectaculos. Important este că după ce ai slăbit să rămâi acolo.“, a spus Mihaela Bilic în emisiunea “Marius Tucă Show”, potrivit descoperă.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *