Prima pagină » Actualitate » Așa l-a cucerit Monica Bîrlădeanu pe Valeriu Gheorghiță! Doctorul nu a putut rezista când a văzut ce bunătate!

Așa l-a cucerit Monica Bîrlădeanu pe Valeriu Gheorghiță! Doctorul nu a putut rezista când a văzut ce bunătate!

13 feb. 2024, 11:58, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Monica Bîrlădeanu l-a cucerit pe Valeriu Gheorghiță cu o tartă cu lime. Actrița a împărtășit cu fanii rețeta acestui desert pe care ea și Valeriu Gheorghiță îl adoră. Frumoasa brunetă i-a gătit doctorului o tartă cu lime de care a fost foarte mândră și arătat fanilor ei cum se prezintă prăjitura, apoi a pus-o la frigider.

Așa l-a cucerit Monica Bîrlădeanu pe Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă multă lume nu le dădea prea multe șanse la începutul relației. Recent, Monica Bîrlădeanu a primit un inel cu diamante, pe care îl poartă mereu pe deget. Nu l-a etalat la propriu, însă a avut grijă să nu îl ascundă în fotografiile postate pe internet.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță sunt împreună din vara anului trecut, după ce a fost publicată o fotografie cu cei doi împreună într-un jacuzzi, la un hotel de lux din Bulgaria.

„Au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă”, declarase Aprilia Ivănescu, PR-ul Monicăi Bîrlădeanu.

Și Monica Bârlădeanu a vorbit deschis despre relația ei cu Valeriu Gheorghiță.

„Ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez”, scria actrița pe pagina sa de Facebook la începutul relației.

Acum, actrița a dezvăluit modul în care a reușit să-l cucerească pe medic. Actrița a împărtășit cu fanii rețeta tartei cu lime, pe care ea și Valeriu Gheorghiță o adoră. Frumoasa brunetă i-a gătit doctorului o tartă cu lime de care a fost foarte mândră și arătat fanilor ei cum se prezintă prăjitura, apoi a pus-o la frigider

Aceasta este rețeta cu care Monica Bîrlădeanu l-a dat gata pe medic

Pentru tarta cu lime, aveți nevoie, pentru blat, de  250g biscuiți măcinați, 50g de nucă de cocos, 1 lingură de zahăr pudră, 100g unt topit, 150ml lapte.

Pentru cremă, aveți nevoie de 500g cremă de brânză, 120g zahar pudră, 1 plic de zahar vanilat, 100ml sirop de mentă (puteți folosi și alt sirop), coajă rasă de la  1- 2 lime, suc de la o jumătate de lime, 250ml de smântână dulce, 1 plic de gelatină, 4 linguri de apă rece.

Pentru blat, trebuie să amestecați toate ingredientele și presați într-o tavă cu diametrul de 22 cm. Apoi amestecați gelatina cu apă și lăsați-o să se umfle. Crema de brânză, zahărul pudră, zahărul vanilat, siropul, sucul și coaja de lime se amestecă împreună. La final adăugați smântâna dulce și amestecați totul împreună.

Ulterior, încălziți gelatina scurt (în care ați pus cele 4 linguri de apă) pentru a se dizolva, amestecați 1-2 linguri de cremă pentru a evita formarea de cocoloașe, apoi îmbinați totul. Întindeți crema peste blat și lăsați tarta cu lime să stea (cel mai bine peste noapte) minim 5 – 6 ore, la frigider. Decorați cu coajă rasă de lime sau după cum doriți.

Folosind această rețetă delicioasă de tară cu lime, așa l-a cucerit Monica Bîrlădeanu pe Valeriu Gheorghiță.

Comentarii
  • asta e un criminal nu e doctor ,a prostit poporu roman sa se vaccineze ,din cauza unui escroc si criminal ca el au murit mii de oameni ,la puscarie pe viata cu acest gunoi penal

  • ba esti prostalau
    tarta aia chiar e buna deaia sta cu ea
    si vacinu a fost bun
    inca mai putem scrie aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *