Prima pagină » Titlurile zilei » Așa ceva cu siguranță nu ai văzut vreodată în viață! Mireasa a fugit de la nuntă și s-a dus direct la cazinou: „Când vrei să dublezi darul” – FOTO/VIDEO

Așa ceva cu siguranță nu ai văzut vreodată în viață! Mireasa a fugit de la nuntă și s-a dus direct la cazinou: „Când vrei să dublezi darul” – FOTO/VIDEO

11 sept. 2023, 02:00,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Așa ceva nu vezi în fiecare zi. O mireasă din Iași a fugit de la nuntă și s-a dus direct la cazinou, pentru a face un moment inedit. Nuntașii s-au simțit bine, susținând-o să câștige ca să dubleze darul. Imaginile video au fost postate pe rețelele de socializare și au stârnit mii de reacții pozitive

Scene incredibile la Iași. O mireasă a fugit de la nuntă împreună cu câțiva nuntași și s-a dus direct la cazinou. Aceasta a fost filmată în momentul în care juca, iar invitații săi o susțineau ca să se întoarcă în brațele mirelui cu mai mulți bani. Spectacolul pe care atât mireasa, cât și invitații l-au dat în miez de noapte a strâns mii de vizualizări.

Mireasa a fugit de la nuntă și s-a dus direct la cazinou

Petronela și Ciprian Zota și-au unit destinele joi, în data de 7 septembrie 2023, și au dat o petrecere în cinstea evenimentului. Cei doi miri au strălucit la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Iași alături de zeci de invitați. După miezul nopții, tânăra a fost furată de la propria ei nuntă și a fost dusă la un cazinou, fiindcă și-a dorit să iasă din tipar și să creeze un moment spectaculos. Scena a fost filmată, iar imaginile au făcut deliciul invitaților

„Când vrei să dublezi darul de la nuntă”, se arată în descrierea videoclipului postat chiar de fotograful/videograful lor, Nicu Bostan.

Furată de la nuntă. De unde vine acest obicei?

„Furatul miresei” a fost considerat, mult timp, un ritual care poate aduce un pic de farmec întregului eveniment. Totuși, cei care cunosc istoria acestui obicei îl văd ca pe un lucru depășit și spun că nu există această practică în tradiția populară românească. În trecut, „furatul miresei” era considerat un obicei barbar. Acesta este originar de la popoarele migratoare, în tradiția populară nefiind recunoscut. Pe vremuri, clanurile rivale profitau de nunți pentru a face rău mirelui. Astfel, veneau la nuntă și furau cel mai de preț dar al lui: mireasa.

Acest obicei ascunde în spate o istorie tristă. Acestuia i se cerea o sumă foarte mare ca aceasta să fie liberă din nou. Obiceiul exista și la vechii nobili din Anglia, și nu numai, care în ziua nunții luau mireasa, o necinsteau și pe urmă o returnau mirelui. Dacă acesta nu voia ca nobilul să își bată joc de mireasă, plătea sume mari de bani. E ceea ce se numea dreptul la „primera nocte” (prima noapte). Acest obicei, des întâlnit la nunțile din ultimii ani, nu este recunoscut nici de oamenii bisericii, nefiind creștinesc.

Iată că o mireasă a fugit de la nuntă și s-a dus direct la cazinou, ca să își impresioneze soțul în momentul întoarcerii.

Comentarii
  • De unde plm scoateti toate parașutele astea, cu spalatorii, cazinouri etc.? Incultura, analfabetism, lipsa de educatie doar cu asta se putem lauda! Oameni primitivi si fara valori !

  • Tot din Cornele-Caprei sau Belcesti?

  • Asta e tare rau!

  • Ionel, am fost la nuntă. Fotograful( prieten de familie) a fost plătit cubo oală cu sarmale.

    Bă, la nunta asta fotograful a fost plătit cu 150 euro+ mâncare, a primit o oală cu sarmale + rachiu de puffoaică. Asa s-au inteles, ideea ca nunta a fost filmată la rezoluție Hd ready.
    Oameni buni, dimineața la dezgătitul mirilor, mai puneți in buzunarul cameramanului 100 euro și cereți sa vă filmeze la rezoluție 4 K Ultra HD.

  • Coarnele Pwlli

    Sa ma hândea pă eiiii

  • Dulapul de IOHANNIS

    Sunteti penibili. Aceeasi stire de inceput de saptamana: despre obiceiul furatului miresii si taranii care merg la spalatorie, fast fooduri, cazinouri, etc. O STIRE BUNA NU AVETI!

  • Prea fericitul Mobra !

    Da, foarte educativ. Cum de apar la gazeta toate rasurile astea?!

  • Guzganul Rozaliu

    Țăranii la oraș accident se cheamă. Următorii miri să meargă la un WC public și să facă furori

  • Următoarele știri și fotografii le vrem cu mireasa furată cu ia muuie în gară de la ciocănari !
    Ați avea un Rating fantastic !

  • Purceaua cu țăranul fac casă bună , o sa iasă niște godaci dependenți și proști mocirlă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 iulie 2024
05 iulie 2024