Așa arată un tâlhar, varianta 2022! A pulverizat spray iritant în fața unui bărbat, i-a luat telefonul și a dispărut! (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

02 nov. 2022, 02:00
Lucian SAVA, în Local

Un bărbat a fost reținut și arestat după ce a comis o tâlhărie în centrul Iașului. A folosit un spray iritant și a lăsat un ieșean fără telefonul mobil

Un bărbat a fost reținut și arestat după ce a comis o tâlhărie în centrul Iașului. Deși la prima vedere pare inofensiv, s-a dovedit a fi periculos, asta după ce a pulverizat spray iritant în fața unui bărbat pe care l-a lăsat fără telefonul mobil. Pe fir au intrat polițiștii ieșeni care au reușit ca într-un timp extrem de scurt să-l identifice pe agresor. Acesta este Ciprian Emil Florea, un „client” de-al polițiștilor din Iași. În urmă cu ceva timp, ar mai fi comis o tâlhărie la Iași. Odată ce a căzut din nou în mâinile polițiștilor, a fost reținut, iar ieri a ajuns în fața judecătorilor.

A fost arestat pentru 30 de zile

Polițiștii l-au prezentat pe individ în fața judecătorilor.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași au identificat un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, la data de 28 octombrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, acesta i-ar fi pulverizat spray iritant lacrimogen unui bărbat și i-ar fi sustras telefonul mobil. La data de 31 octombrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Caz similar, terminat cu o condamnare

O altă tâlhărie calificată a avut loc la Iași în plină stradă. Victima a fost o femeie care își plimba câinii. Aceasta a fost surprinsă de Ștefan Gavril Bujor, un tânăr în vârstă de 26 de ani, care i-a smuls telefonul mobil marca Huawei din mână. Victima a încercat să fugă după individ, însă nu a reușit să îl prindă. În acest sens, camerele de luat vederi amplasate pe străzile din zonă au ajutat la prinderea suspectului. În aceeași măsură, anchetatorii s-au folosit și de sistemul GPRS al telefonului mobil luat. Judecătoria Iași a emis o condamnare de 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru tânărul acuzat de tâlhărie.

Agresorul în vârstă de 26 de ani și-a justificat fapta prin lipsa banilor. În același timp, a recunoscut și a manifestat regret în fața magistraților pentru ce a făcut.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *