Prima pagină » Titlurile zilei » Așa arată un șmecher de carton! Haine de firmă și plimbări cu duba mascaților, după 9 tunuri date într-o singură zi la Iași (Exclusiv)

Așa arată un șmecher de carton! Haine de firmă și plimbări cu duba mascaților, după 9 tunuri date într-o singură zi la Iași (Exclusiv)

22 feb. 2022, 02:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Un tânăr din Iași a fost ridicat de „mascați” după ce, într-o singură zi, a dat mai multe spargeri. Andrei Părălește ar fi pătruns în 6 societăţi din Municipiul Iaşi şi ar fi sustras bani şi bunuri. De asemenea, ar fi încercat să sustragă bunuri din alte 3 societăţi

Andrei Părălește, un șmecher de carton din zilele noastre, a fost ridicat de „mascați” zilele trecute. Asta, după ce a dat mai multe spargeri. Individul de loc din comuna ieșeană Miroslava a pătruns în mai multe societăți comerciale de unde ar fi plecat cu câteva mii de lei și bunuri. Polițiștii au intrat pe fir, iar, în scurt timp, au reușit să-l prindă. Din câte se pare, el este un cunoscut de-al oamenilor legii, nefiind prima dată când se gândește să facă rost de bani prin astfel de metode. Ceea ce a făcut, însă, zilele trecute l-ar putea costa scump. El a petrecut deja o noapte în arest și se pare că îl așteaptă multe altele.

Andrei Părălește, un șmecher de carton, ridicat de ”mascați”

Oamenii legii au făcut o percheziție domiciliară în acest caz.

”Pe 20 februarie 2022, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, Secţiei III şi Secţiei IV Rurală Miroslava, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară în comuna Miroslava, în cadrul unui dosar penal de furt calificat şi tentativă de furt calificat. Din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în noaptea de 17 spre 18 februarie 2022, un tânăr de 23 de ani ar fi pătruns în 6 societăţi din Municipiul Iaşi şi ar fi sustras bani şi bunuri. De asemenea, ar fi încercat să sustragă bunuri din alte 3 societăţi. În urma percheziţiei au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, iar tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost dus la cercetări. Pe baza probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, iar cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trebuie precizat faptul că bărbatul a fost dus în fața judecătorilor, iar aceștia au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Nu a fost singurul caz

În aceeași zi, polițiștii ieșeni au pus mâna și pe alți tineri puși pe făcut bani prin metode ilegale. Astfel, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat un tânăr de 24 de ani, bănuit de tentativă de tâlhărie calificată, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, precum şi alţi doi tineri bănuiţi de tentativă la tâlhărie calificată. Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în seara zilei de 7 februarie 2022, în timp ce s-ar fi aflat în Municipiul Iaşi, prin exercitarea de acte de violenţă, cei trei tineri ar fi încercat să îi sustragă bunuri unui alt tânăr, iar, ulterior, ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism având un număr fals de înmatriculare, condus de tânărul de 24 de ani.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, cei trei tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate. Râmâne de văzut dacă Andrei Părălește, un șmecher de carton, și ceilalți tineri vor ajunge la închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`