Prima pagină » Local » Așa arată o domnișoară rea și periculoasă! Ce a făcut să ajungă pe Copou într-o celulă plină de infractoare! De la 140 de lei a plecat totul – GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

Așa arată o domnișoară rea și periculoasă! Ce a făcut să ajungă pe Copou într-o celulă plină de infractoare! De la 140 de lei a plecat totul – GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

10 iun. 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

O domnișoară rea și periculoasă a ajuns pe Copou într-o celulă plină de infractoare! Totul a izbucnit de la 140 de lei. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au reținut-o pe Ioana Georgeta Bucătaru. Mai apoi, anchetatorii au propus arestarea preventive pentru 30 de zile a ieșencei, sub acuzația de tâlhărie. Totuși, femeia în vârstă de 34 de ani a contestat decizia de arestare, luată de judecătorii ieșeni în cazul ei.

O domnișoară rea și periculoasă a ajuns pe Copou într-o celulă plină de infractoare!  Zilele trecute, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat o femeie de 34 de ani, Ioana Georgeta Bucătaru, bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

„Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, pe data de 31 mai 2022, în timp ce s-ar fi aflat în municipiul Iași, prin exercitarea de acte de violență, aceasta i-ar fi sustras 140 de lei unui bărbat. Pe data de 7 iunie 2022, femeia bănuită de comiterea faptei a fost dusă la cercetări. Pe baza probatoriului administrat în cauză, aceasta a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. Mai apoi, ea a fost dusă, cu propuneri legale, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările sunt continuate”, a afirmat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

O domnișoară rea și periculoasă: ce a făcut Ioana Georgeta Bucătaru!

Judecătorii ieșeni au admis zilele trecute propunere de arestare făcută de anchetatori pe numele Ioanei Georgeta Bucătaru. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

“Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi privind-o pe inculpata Ioana Georgeta Bucătaru, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tâlhărie. Dispune arestarea preventivă a inculpatei pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatei”, au precizat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă. De altfel, aceasta a și fost contestată de către ieșeanca suspectată de tâlhărie.

Tot mai multe cazuri semnalate în județul Iași

Oamenii legii spun că, din păcate, în ultimii ani, pe raza județului Iași au fost semnalate tot mai multe astfel de situații. De asemenea, anchetatorii au mai susținut că au apărut mai des cazuri în care femeile sunt acuzate de fapte de agresiune.

Așadar, potrivit procurorilor ieșeni, sute de ieșeni au fost audiați, cercetați, reținuți, arestați preventive, trimiși în judecată și chiar condamnați definitiv pentru comiterea unor asemenea infracțiuni, în ultimii 10 ani. Acum, o domnișoară rea și periculoasă a ajuns în Copou, într-o celulă plină de infractoare, fiind cercetată pentru tâlhărie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024