Prima pagină » Cancan ultimă oră » Așa arată Nicoleta Luciu acum, la 41 de ani, fără strop de machiaj. A făcut publică o fotografie, diferența se vede cu ochiul liber

Așa arată Nicoleta Luciu acum, la 41 de ani, fără strop de machiaj. A făcut publică o fotografie, diferența se vede cu ochiul liber

10 mai 2022, 20:14,
în Cancan ultimă oră

Nicoleta Luciu are 41 de ani, patru copii, un soț bogat și o viață liniștită la Miercurea-Ciuc. Vedeta cu cele mai multe apariții în revista Playboy România, șase, își ține fanii la curent cu activitățile ei, pe rețelele sociale. Recent, bruneta le-a arătat acestora cum arată fără machiaj și fără filtre. Nicoleta Luciu, selfie curajos pe Instagram.

Nicoleta Luciu se pare că nu tânjește după perioada în care se afla ba la televiziune, ba în seriale sau în paginile revistelor lucioase. Nu regretă că s-a retras din showbiz, pentru că are 4 copii superbi și o viață liniștită, la Miercurea-Ciuc, unde soțul ei, Zsolt Csergo, are grijă să nu-i lipsească nimic. A mai avut tentative să revină pe micul ecran, dar nu s-a concretizat nimic. „

Nicoleta Luciu a făcut un selfie curajos

Din când în când mai interacționează cu fanii ei de pe Instagram, peste 100.000, iar recent le-a arătat cum îi stă fără strop de machiaj, dar și fără filtre aplicate peste imagine.

„Fără filtru”, a scris Nicoleta Luciu în dreptul pozei. Diferența se vede cu ochiul liber, iar rezultatul este admirabil, pentru că oamenii au început să aprecieze naturalețea și mai puțin falsa perfecțiune. În pozele în care abuzează de Photoshop, de FaceApp sau de filtrele din Instagram, Nicoleta e de nerecunoscut și arată nefiresc.

Motivul pentru care Nicoleta Luciu nu mai apare la TV

Nicoleta Luciu nu a dus lipsă de oferte de revenire în televiziune, de-a lungul anilor, dar spune că le-a refuzat pe toate. Astfel, vedeta spune că nu se mai regăsește în niciun format TV acum la modă și nici nu are curaj sau timp să plece în diverse aventuri în lume.

Nu sunt oferte ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal… Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor. Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fetele astea de acum ce apar la televizor, de ce vremuri trăiesc”, a declarat fosta Miss România.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *