Prima pagină » Actualitate » Așa arată Denise Rifai fără niciun strop de machiaj! Fani iau încremenit când au văzut-o pe vedeta în vârstă de 38 de ani

Așa arată Denise Rifai fără niciun strop de machiaj! Fani iau încremenit când au văzut-o pe vedeta în vârstă de 38 de ani

31 iul. 2024, 09:48,
BZI.ro, în Actualitate

Denise Rifai moderează una dintre cele mai urmărite emisiuni care rulează în prezent în România, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Totuși, foarte puțină lume știe cum arată Denise Rifai fără niciun strop de machiaj. Fani iau răma uimiți când au văzut o imagine cu prezentatoarea TV nemachiată.

Așa arată Denise Rifai fără niciun strop de machiaj!

Denise Rifai, în vârstă de 38 de ani, a ales să renunțe la machiaj și s-a arătat complet naturală în fața fanilor săi. Cunoscuta prezentatoare TV, apreciată pe scară largă în România, are o carieră de succes în jurnalism, devenind populară în special datorită emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Activitatea sa intensă se reflectă și în mediul online, unde a reușit să adune o comunitate impresionantă de urmăritori. Denise își ține fanii la curent cu evenimentele din viața sa personală, inclusiv din vacanțele ei. De obicei, la fiecare apariție publică, prezentatoarea TV este impecabilă, cu machiajul și coafura mereu în ordine. Totuși, recent, Denise a surprins pe toată lumea postând pe Instagram o fotografie în care apare complet naturală. Fără machiaj și fără filtre de înfrumusețare, ea și-a arătat tenul nemachiat, apărând într-o lumină naturală, cu părul desfăcut și un zâmbet larg.

La 38 de ani, Denise arată extraordinar, reușind să pară mult mai tânără, de parcă ar avea doar 20 de ani. Ea a demonstrat că este frumoasă și naturală, și că nu îi este rușine să se afișeze așa cum este, fără machiaj, în fața fanilor săi.

Are Denise Rifai intervenții estetice

Denise Rifai a trecut prin tranformări vizibile de când a debutat pe sticlă, însă de-a lungul anilor prezentatoarea TV a precizat că nu are operații estetice, declarându-se o fană a procedurilor cosmetice. Cu toate acestea, s-a spus că ar fi apelat la injecții cu botox și acid hialuronic, pentru mărirea buzelor și estomparea ridurilor, însă ea nu a vorbit despre acest subiect până acum.

„Cred în creme și proceduri cosmetice inteligente. Și cred că o femeie trebuie să fie îngrijită, din multul sau puținul pe care îl are. Trebuie să fim feminine și să ne iubim și să ne răsfățăm măcar puțin, chiar dacă o putem face doar din când în când’, a spus Denise Rifai.

Vedeta nu este căsătorită, dar spune că există cineva care îi este alături. Denise Rifai este o femeie independentă și calculată, muncește mult, dar are și timp pentru bucuriile, familia și prietenii ei. Cu toate acestea, se gândește la căsătorie a la ceva nobil, un legământ care trebuie făcut în fața lui Dumnezeu.

„Eu cred în instituţia căsătoriei, mi se pare ceva frumos, nobil. Sunt o femeie deschisă la minte şi viaţa mea va fi exact aşa cum se va aşeza. Tot ceea ce îmi doresc este ca bunul Dumnezeu să îmi trimită un partener de călătorie cu care să îmi petrec viaţa frumos”, a menționat Denise Rifai, care a postat o poză fără niciun strop de machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *