Prima pagină » Local » Aşa arată curtea firmei care ar trebui să aducă containerele spitalului mobil de la Leţcani – FOTO

Aşa arată curtea firmei care ar trebui să aducă containerele spitalului mobil de la Leţcani – FOTO

19 iul. 2020, 15:54,
George Cristian în Local

O serie de imagini apărute în spaţiul public din Ankara arata curtea unde sunt depozitate containerele ce trebuie să ajuna la Iaşi şi care arată mai degrabă a un depozit de fier vechi decât a unei firme care are acreditare NATO.

Este incredibil cum Măricel Popa se văita că toată lumea este împotriva lui, dar încheie contracte cu firme care fac containere pentru muncitori.

Firma presupusă a fi suport NATO, face containere muncitoreşti

Informaţii incendiare ies la iveală. Din imaginile publicate de BZI.RO se poate observa curtea firmei din Turcia şi faptul că aceştia montează containere muncitoreşti, second hand, nicidecum unităţi medicale. Aceştia preiau containerele şi le transformă în containere medicale şi cumpăra separat aparatura medicală, aparatura pe care o montează direct la beneficiar. Potrivit surselor, la vamă, containerele au intrat ca fiind containere comerciale, nicidecum medicale.

Costurile ar putea fi şi mai ridicate decât s-a preconizat, iar acest lucru va fi suportat de Consiliul Judeţean, în fond, de ieşeni.

Costel Alexe: Firma pare din lumea a treia din Turcia, nicidecum suport NATO

Ministrul Costel Alexe atrăgea atenţia asupra aceluiaşi aspect. Firma nu este una suport NATO ci mai degrama o firmă de mâna a treia din Turcia. Într-o declaraţie de presă făcută de Costel Alexe la Iaşi, acesta a subliniat faptul că din imagini se poate vedea cum firma turcească producătoare de unităţi medicale mobile, ar părea mai degrabă o firmă din lumea a treia din Turcia, nicidecum o firmă suport NATO aşa cum a declarat mereu Maricel Popa, iar imaginile par să confirme declaraţiile făcute de ministru

” Prefectul vă poate confirma că am mai fost în vizită la Spitalul de la Leţcani şi mereu am găsit uşa deschisă, acum poarta este închisă. Maricel Popa este vicepreşedintele Comitetului Judeţean pentru Situații de Urgenţe. Nu a fost prezent la nicio şedinţă. Vă menţionez că la şedinţe s-a discutat şi despre implementarea Spitalului mobil de la Leţcani. Aşteptăm ca adresa făcută la Curtea de conturi să vină, aşteptăm că oficialii să vină în control.

Vrem să vedem dacă achiziţia a fost făcută în spiritul şi cu respectarea legii, noi avem informaţii că nu a fost făcută aşa. Timp de 4 luni, Maricel Popa a fost un demagog, ne-a spus ca firma care livrează acest spital este un fel de firma suport NATO, dar aţi văzut din imaginile de pe satelit publicate pe reţelele de socializare faptul că acea curte arata mai degrabă ca a unei companii de mâna a treia din Turcia, nicidecum că o unitate suport NATO. Asistăm la o lipsă de competentă, cu menţiunea că în patru ani, Maricel Popa avea timp să doteze toate spitalele din Iaşi în aşa fel încât să facă faţă la o situaţie de genul. Nu poţi să aloci bani de la drumurile judeţene, atâta timp cât nu ai investit în patru ani în acele spitale care trebuia să îi preia pe oameni. ”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *