Prima pagină » Titlurile zilei » Așa arată cel mai sexy tatoo artist din Iași! Maria a ales să facă asta în urma unui vis premonitoriu! – GALERIE FOTO

Așa arată cel mai sexy tatoo artist din Iași! Maria a ales să facă asta în urma unui vis premonitoriu! – GALERIE FOTO

16 iul. 2022, 02:00, 14 ,
Andreea Timofte, în Titlurile zilei

O tânără ieșeancă a reușit să iasă în evidență prin munca de tatuator pe care o prestează de puțin timp, dar care dă roade, susținută fiind de iubitul său care profesează în același domeniu. Cel mai sexy tatoo artist a intrat în „lumea tatuajelor” în urma unui vis premonitoriu. Zeci de ieșeni aleg ca Maria să le scrie poveștile pe corp.

Maria Rotariu își promovează rezultatele uimitoare pe rețelele de socializare. Fotografiile cu tatuajele realizate sunt însoțite, de cele mai multe ori, de cuvinte puternice ce descriu istorisirea celor ce aleg să-și marcheze, pe viață, sentimentele.

Ieșeanca muncește pentru a-și pune pe picioare propria afacere.

Cel mai sexy tatoo artist a avut un vis premonitoriu

Maria Rotariu este o ieșeancă ambițioasă și talentată, în vârstă de 20 de ani, ce a reușit să-și descopere înclinația spre arta tatuajelor, într-o perioadă în care era nesigură în ceea ce privește viitorul.

„Eu nu am avut un traseu atât de lung, în ceea ce privește arta, am urmat un liceu cu profil umanist, iar după aceea am studiat o perioadă în Olanda. Nu m-am regăsit, în mod special, cu locul și cu profilul ales și, ulterior, am renunțat și am decis să fac altceva, ceva pentru sufletul meu. Încă din școala generală și școala primară pictam foarte mult și n-am șlefuit niciodată acest talent. În pandemie, am pictat pereții din casă, apoi a venit Bacalaureatul, m-am lăsat de facultatea aleasă și eram cumva la o răscruce de drumuri, nu știam ce să fac și, timp de o săptămână, m-am rugat constant la Dumnezeu să-mi ofere un semn, să mă ajute să aflu ce trebuie să fac mai departe. Și am visat, într-o seară, că tatuam, i-am comunicat, mai târziu, surorii mele că eu asta ar trebui să fac, că ar trebui să încerc. După aceea, m-am gândit cum aș putea să iau contact cu această lume, a tatuajelor. Mi-am amintit că mă cunosc, de când eram mică, cu administratorul unui salon din Iași și l-am rugat să mă primească și pe mine la el în salon, să văd dacă îmi place, cum e, dacă reușesc să fac ceva. Așa am fost și ucenică, timp de 4 luni, timp în care am învățat o grămadă de lucruri”, a declarat Maria Rotariu.

Tânăra talentată are planuri mari de viitor

Alături de Florin Ciotină, iubitul său, Maria Rotariu dorește să-și deschidă un studio nou, în Iași, care să ofere iubitorilor de tatuaje ceva inedit, un concept care să le satisfacă dorințele, într-un mod unic.

„Consider că talentul contează, într-o anumită măsură, dar cel mai mare aport este adus de perseverență, devotament și de răbdare. Tot ceea ce știu acum m-a învățat iubitul meu, Florin, dar încerc, în fiecare zi, să mă perfecționez.

Momentan, lucrăm la un proiect, dorim să inițiem un nou salon, în Iași, ceva inedit, diferit. Am vrea să ne axăm foarte mult pe tematica artistică, nu pe comercializare. Am vrea să punem accent mai mult pe pictură, pe desene grafice, pe arta tatuajului, am vrea să menținem acest ritm. Pictura și desenul sunt bazele tatuajului.

Eu, deocamdată, mă axez pe cele geometrice, minimaliste și cât mai grafice, dar și pe cele din categoria microrealismului. Acestea îmi sunt la îndemână și mi se cer, de altfel. Publicul meu este format, în mare parte, de femei, multe femei își doresc tatuaje mai intime și, clar, e alta interacțiunea cu o femeie”, a adăugat Maria Rotariu.

Recent, tânăra talentată, împreună cu iubitul său, a tatuat persoane din străinătate, în urma unei colaborări cu un salon de tatuaje din Germania.

Comentarii
  • Plm de frustrati din triburi. Cumparati foi sau panza daca va chinuie talentul!

  • Urât mai arată tatuajele pe om… Debili mintali

  • Nu stiam cine

    Nu stiam cine urateste femeile cu tatuaje

  • Alta BOARFA cu reclama gratis………….

  • Adevarul ca nu mai este cool demult sa ai tatuaje. Stiu o gramada care si le-au scos asa cum au putut. Doar astia frustrati, cu o copilarie nefericita sau abuzati mai fac tatuaje.

  • GabiDumitrescu

    Amuzantilor care sinteti amuzanti. Tatuajele sint ceva personal, sau pur si simplu ceva care multi fac sub influenta anturajului si adesea habar nu au ce pun pe ei. Personal nu am, mi-as face dar am probleme cu pielea si alergiile, asa ca nu ma aventurez. Totusi… cit de inapti puteti fi sa etichetati pe cineva pur si simplu datorita faptului ca are tatuaje/este tatuator???

  • alt ziarist libidinos

  • Debili nu sunt cei care fac si isi fac tatuaje, debili sunteti voi, astia care comentati aiurea, ati ramas in comunism

  • Voi sunteti sanatosi la cap? Cum sa o faceti boarfa, debila si frustrata din triburi? ati facut-o in toate felurile, voi sunteti aia debili. Fata munceste mult, isi castiga banii legal. Duceti-va sa va faceti un control ca aveti probleme

  • Andrei si Gabriel, eu nu am trait in comunism. Am 25 ani. Toate cunostintele mele care au tatuaje sunt niste frustrati.
    GabiDumitrescu, daca tatuajele sunt personale fa-ti pe pu.la. Stau toate panaramele si mor de frig cu haina decupata sa se vada tatuajul…

  • Asta anonim care ai 25 de ani, daca ai 25 de si ai gandirea asta e grav ba, nene, zici de aia cu tatuaje ca sunt frustrati, eu vad ca tu esti frustrat

  • Multe curve are Iasul, multe și proaste ca noaptea.

  • Moldovencele sunt pe primul loc la prostituție. Urmează îndeaproape etnia tigănească. Iasul cu IT este o rusine pt. România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *