Prima pagină » Local » Artista din Republica Moldova care s-a stabilit la Iași și trăiește din pictură. Marina îndeplinește dorințe pe hârtie, în culori aprinse! GALERIE FOTO / VIDEO

Artista din Republica Moldova care s-a stabilit la Iași și trăiește din pictură. Marina îndeplinește dorințe pe hârtie, în culori aprinse! GALERIE FOTO / VIDEO

15 apr. 2022, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Marina Timciuc este o tânără din Republica Moldova care, în urmă cu 5 ani, a decis să se stabilească în Iași. Artista din Republica Moldova este pasionată de pictură și vrea să ajungă un nume cunoscut, deoarece acesta este modul tinerei de a se exprima. Ea spune că a participat la diferite concursuri în care a dovedit că arta este latura ce o definește. În acest moment, Marina reușește să se întrețină din pasiune, deoarece își vinde lucrările.

Marina Timciuc are vârsta de 25 de ani și este o artistă din Republica Moldova, o persoană foarte sinceră, care a ales să-și exprime ideile prin artă. Latura artistică i-a oferit mereu bucurie, pentru că inspirația tinerei vine din viața de zi cu zi.

”Mă inspiră prietenii dragi, oamenii noi cunoscuți și toate lucrurile bune din viața mea”, spune cu bucurie Marina Timciuc, artista din Republica Moldova.

Artista din Republica Moldova: ”Trăiește-ți prezentul în așa fel încât să nu-ți fie rușine de viitor!”

Marina Timciuc reușește să se întrețină din pictură, deoarece ieșenii au remarcat talentul ei și aleg operele sale când vine vorba despre achiziționarea unui tablou. Mai mult decât atât, aceasta pictează și tablouri la comandă care, de cele mai multe ori, sunt portrete sau peisaje complexe.

”Pe moment îmi place să-mi zic: «Trăiește-ți prezentul astfel încât să nu-ți fie rușine de viitor! ». Viitorul nu ne aparține, dar aș vrea să continui cu această pasiune sau cu acest «dar» ca să îi pot face fericiți pe cei din jurul meu cu tablouri personalizate”, mărturisește Marina Timciuc.

Marina face orice tablou cu pasiune și iubire pentru culori, astfel încât reușește să-și bucure toți clienții. Pasiunea ei a început de mic copil, însă pe meleagurile ieșene munca ei a dat roade bogate.

”Pasiunea mea de a picta a început din copilărie, de pe vremea în care încă învățam la Școala de Arte Plastice din Edineț, Republica Moldova. Talentul este moștenit, însă necesită și foarte multă muncă și pasiune. Dar nimic nu se compară cu satisfacția unui tablou reușit!”, destăinuie tânăra artistă.

Pasiunea tinerei este moștenită de la unchiul său

Tânăra artistă susține faptul că pasiunea este moștenită din familie, deoarece unchiul ei pictează și a fost una dintre inspirațiile ei. Întotdeauna a fost susținută de părinți, prieteni și rude, pentru că au crezut în talentul și înclinația fetei.

”Am fost susținută și sunt în continuare. Mereu mi-au spus părinții, rudele și prietenii să continui ce am început, deoarece au crezut în mine. Și consider că atunci când faci un lucru cu dragoste dai cele mai bune rezultate”, adaugă Marina.

Unchiul său a sfătuit-o întotdeauna să fie sinceră, deoarece culorile se așază mult mai bine în pagină, iar, acum, Marina afirmă cu încredere că sinceritatea este cuvântul care o caracterizează cel mai bine. Chiar dacă, de multe ori, aceasta a fost rănită din cauza sincerității, ea a preferat să nu se schimbe.

”Sunt o persoană foarte sinceră. Uneori asta m-a rănit, dar am ales să nu mă schimb. Prietenii îmi spun că sunt cea mai sinceră persoană pe care au cunoscut-o. De asemenea, sunt și foarte veselă și pozitivă, pentru că îmi place să-i fac pe cei din jurul meu să zâmbească”, afirmă tânăra.

În acest moment, artista din Republica Moldova care s-a stabilit la Iași se bucură de un succes considerabil pentru că lucrările ei au fost remarcate de mulți ieșeni și clienții pe care i-a avut sunt foarte mulțumiți, motiv pentru care revin de multe ori la ea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *