Prima pagină » Actualitate » Artista Dana Marijuana, prinsă drogată la volan în stațiunea 2 Mai
Artista Dana Marijuana, prinsă drogată la volan în stațiunea 2 Mai

Artista Dana Marijuana, prinsă drogată la volan în stațiunea 2 Mai

22 aug. 2024, 11:20, 3 ,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Dana Coteanu, cunoscută sub numele de scenă Dana Marijuana, a fost surprinsă de poliție sub influența drogurilor, noaptea trecută, în stațiunea 2 Mai.

După incident, artista a fost condusă la audieri pentru a fi cercetată în legătură cu utilizarea substanțelor interzise.

Artista Dana Marijuana, prinsă drogată la volan în stațiunea 2 Mai

Conform unor surse citate de Realitatea Plus, artista de hip-hop a fost testată pozitiv pentru consum de amfetamină și canabis în noaptea de miercuri spre joi.

Aceasta a fost oprită în trafic în stațiunea 2 Mai, locul unde Vlad Pascu a provocat recent un accident mortal, și a fost dusă la audieri.

Nu este pentru prima oară când artista se confruntă cu probleme legate de consumul de substanțe interzise.

“La data de 22 august a.c., în jurul orei 02.25, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 39, în localitatea 2 Mai.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști”, a transmis Poliția Rutieră.

Dana Marijuana este mama unei fetițe și, de ceva vreme, locuiește într-un container, din cauza dificultăților financiare care o împiedică să își achite facturile, după cum a declarat ea însăși.

Un an de la tragicul accident din 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața

Acest incident se adaugă unei serii de evenimente tragice petrecute în localitatea 2 Mai. În urmă cu un an, doi adolescenți au murit într-un accident rutier cauzat de Vlad Pascu. După ce a lovit grupul de pietoni, Pascu a fugit de la locul faptei, fiind ulterior găsit de poliție în Vama Veche. Testele au confirmat că acesta consumase substanțe ilegale, printre care cocaină, amfetamină și metamfetamină. În octombrie 2023, el a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă și conducerea sub influența drogurilor.

Accidentul a avut loc pe 19 august 2023, între localitățile 2 Mai și Vama Veche. Poliția a fost alertată în jurul orei 5:25, constatând la fața locului că un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina într-un grup de pietoni. În urma impactului, doi tineri, o fată de 20 de ani și un băiat de 21 de ani, au murit pe loc. Alți trei tineri au fost răniți.

După accident, Vlad Pascu a părăsit locul faptei, dar a fost identificat și reținut de poliție în scurt timp. Testele ulterioare au arătat că se afla sub influența cocainei, amfetaminei și metamfetaminei. În aceeași zi, Pascu a fost reținut pentru 24 de ore, fiind ulterior arestat preventiv de Judecătoria Mangalia.

Cazul a stârnit critici la adresa autorităților, inclusiv din partea familiei uneia dintre victime, care a acuzat poliția că nu a acționat corespunzător. Pe 21 august 2023, șeful IPJ Constanța, Adrian Glugă, a dezvăluit că Vlad Pascu fusese oprit de poliție cu câteva ore înainte de accident, iar în mașina sa au fost găsite droguri. Cu toate acestea, Pascu a fost testat doar pentru alcool, nu și pentru droguri, fiind eliberat cu mai puțin de o oră înainte de tragedie.

În urma investigațiilor, mai mulți oficiali din cadrul IPJ Constanța, inclusiv adjunctul șefului IPJ și alți șefi ai poliției, au fost eliberați din funcție. Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a dispus verificări suplimentare pentru a clarifica toate circumstanțele acestui caz. În plus, unchiul uneia dintre victime a predat poliției o înregistrare video care surprinde momentul impactului, oferind noi dovezi în anchetă.

Comentarii
  • asta se drogheaza de cand a fatat-o masa. Mars pe Kensington Ave ca acolo ti-e locul drogancioaico!

  • Ea era de fapt curata. Numele doar i-a iesit pozitiv 🙂

  • „din cauza dificultăților financiare care o împiedică să își achite facturile”….si totusi are bani de droguri..ca sa vezi…🤷‍♀️🥴🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024