Prima pagină » Actualitate » Arta marca Clotilde Armand, primar USR: Draci dezbrăcați expuși in Primăria Sectorului 1 din București

Arta marca Clotilde Armand, primar USR: Draci dezbrăcați expuși in Primăria Sectorului 1 din București

18 feb. 2021, 12:09,
George Cristian, în Actualitate

Incă un scandal in care este implicată controversata primăriță USR la Sectorul 1 din București. De această data, Clotilde Armand este acuzată că și-a dat acordul amplasări a unor asa spuse opere de artă pe holurile primăriei din București. Multe persoane care au observat exponatele le consideră controversate, ba chiar le compară cu draci dezbrăcați.

Sectorul 1 nu are liniste de la preluarea mandatului de primar al lui Clotilde Armand. Primărița USR-istă este in mijlocul a mai multor scandaluri. Vorbim despre faptul că aceasta a denunțat contractul cu firma de salubritate din sector, a tăiat finantarea a 4 spitale dar si alte lucruri controversate.

Statuile care au stârnit numeroase controverse expuse pe holurile primăriei Sectorului 1 din Capitală

Odată cu publicarea imaginilor in care, pe holurile primăriei sectorului 1 din Capitală, primărie păstorită de Clotilde Armand, au apărut si numeroase controverse legate de imaginea acestora. Multi internauti o critică pe primăriță mai ales din perspectiva faptului că, in perioadă de pandemie, Primăria Sectorului 1 organizează evenimente care nu au nicio legătură cu restrictiile. Din aceste considerente dar mai ales că imaginile a ceea ce par a fi draci dezbrăcați au ajuns virale pe retelele de socializare, internautii nu s-au abținut să nu reactioneze violent la ”arta” promovată de USR-istă.

Una dintre cele mai vocale voci impotriva deciziei lui Clotilde Armand este un cunoscut avocat bucureștean. Mihai Drăgan critică decizia luată de primărie și taxează superficialitatea de care dă dovadă edilul USR-ist:

”Din surse foarte sigure, am aflat că, după ce a rezolvat rapid toate problemele Sectorului 1, de la salubritate, până la bursele elevilor, de la locurile de parcare de reședință, până la paza din școli, edilul din Banu Manta și-a găsit timp și pentru tichia de mărgăritar… Pardon, pentru mecenat.

Pentru vineri, primărița Clotilde Armand pregătește vernisajul unei expoziții de sculptură, chiar în holul monumental de la parterul Primăriei Sectorului 1″, a anunțat acesta pe Facebook.

Poate participa la expozitia cu draci, dar refuză audiențe.

In continuarea postării, avocatul dezvălui faptul că edilul Clotilde Armand refuză să participe la audiente, audiente cu cetățenii care au votat-o dar participă la expozitia de draci. Motivul pentru care USR-ista nu dorește audiențe este acela al distanțării fizice impuse de pandemie:

„Rămâne întrebarea legitimă a cetățenilor: cum de primarul Clotilde Armand poate participa la evenimente mondene, precum vernisajul unei expoziții, dar nu poate acorda audiențe în spațioasa sală de consiliu a Primăriei Sectorului 1? Poate că lui madam Clotilde ii trebuie o… pălărie de mărgăritar…” a adăugat Mihai Drăgan, citat de DCNews.

Clodilde Armand in centrul al numeroaselor controverse de la preluarea mandatului

Odata cu preluarea mandatului de primar al Sectorului 1, mandat asupra căruia au existat suspiciuni de frauda, Clotilde Armand se află in centrul a numeroase controverse. Vorbim despre faptul că aceasta a tăiat finantarea de la 4 spitale vitale de la Sectorul 1, invocând o decizie de acum ani de zile. Decizia acesteia a stârnit furia managerilor de spitale care nu au alte surse de finanțare spunând că cetățeanul va fi cel care va suferi.

In altă ordine de idei, războiul declarat cu firma de salubritate din sector a lăsat zeci, sute de mii de bucureșteni care locuiesc in București să inoate prin gunoaie. Si de această dată, Clodilde Armand anuntă, pe Facebook că este victima intereselor obscure din primărie, dar bucureștenii par să se fi săturat de faptul că nu au unde să isi depoziteze gunoaiele, firma de salubritate stopând preluarea acestora pentru că se află in incapacitatea de a plăti angajatii (după inceperea războiului, primărița a sistat si plata către firmă).

Si pentru ca totul să aibă și o conotație comică, recent, Clotilde Armand a declarat că ultimul act de donație făcut este către ea. Acesta a fost răspunsul la intrebarea: Care a fost ultimul act caritabil făcut de dumneavoastră?!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *