Prima pagină » Titlurile zilei » Aroganțele lui Petronel Corduneanu și ale soției sale sexy! Vacanțe pe tărâmul milionarilor și viață ca în filme! Colecție de fotografii cu opulența în care au trăit fără ca niciunul să lucreze! GALERIE FOTO

Aroganțele lui Petronel Corduneanu și ale soției sale sexy! Vacanțe pe tărâmul milionarilor și viață ca în filme! Colecție de fotografii cu opulența în care au trăit fără ca niciunul să lucreze! GALERIE FOTO

03 apr. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus ieri măsura controlului judiciar în cazul lui Petronel Corduneanu și al soției sale, Alina Filip. În vreme ce membrul clanului Corduneanu este cercetat pentru o presupusă faptă de șantaj, soția lui este bănuită de influențarea declarațiilor. De-a lungul timpului, cei doi soți au postat pe rețelele de socializare zeci de poze din vacanțele petrecute în locuri exotice

Petronel Corduneanu și soția lui, Alina, au fost puși sub control judiciar! Decizia a fost luată ieri de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

„Este adevărat, clienții noștri au fost puși sub control judiciar. Noi vom dovedi pe parcursul urmăririi penale nevinovăția clienților noștri”, au precizat ieri avocații Robert Amuntencei și Iulian Gafon, cei care îi reprezintă pe Petronel Corduneanu și Alina Filip.

Amintim că, în urmă cu două zile, cei doi au fost reținuți de anchetatori pentru 24 de ore. Acuzațiile aduse de către oamenii legii în acest caz sunt cele de șantaj, respectiv influențarea declarațiilor.

Petronel Corduneanu și soția lui, Alina, suspectați de comiterea unor infracțiuni

Recent, surse judiciare au afirmat faptul că Petronel Corduneanu și-ar fi șantajat o cunoscută, amenințând-o cu acte de violență. Scopul ar fi fost acela de o determina pe femeie să scoată în continuare diverse sume de bani de la Western Union, pe numele ei. În realitate, banii scoși de femeia respectivă ar fi ajuns la Petronel Corduneanu. Din câte se pare, la un moment dat, femeia ar fi refuzat să îi mai facă acest serviciu membrului clanului Corduneanu. Aceleași surse au adăugat că banii ar fi provenit din diferite activități ilicite, care s-ar fi desfășurat în diverse state din Europa.

După ce ar fi fost amenințată, femeia care scotea banii de la Western Union a hotărât să meargă la Poliție. Oamenii legii au demarat cercetările. Pe de altă parte, soția lui Petronel Corduneanu, Alina Filip, ar fi încercat să o determine pe victimă, dar și pe unii martori să-și modifice declarațiile date inițial, în schimbul sumei de 10.000 de lei. Însă aceștia ar fi refuzat să-și schimbe declarațiile.

Vacanțe în locuri scumpe și mese îndestulate

Petronel și Alina sunt mare amatori de vacanțe. Pe conturile lor de socializare sunt zeci de poze în care amândoi sunt departe de țară, alături de copii sau singuri. Grecia, Italia, Japonia și alte țări au fost vizitate de cuplul Corduneanu. Ambii s-au fotografiat în ținute costisitoare și au pozat în detaliu felurile de mâncare pe care le-au consumat. Cu siguranță aceste vacanțe au costat ceva, dar asta nu pare să fi contat pentru Alina și pentru Petronel. Câteva întrebări ar exista, totuși. De unde au avut bani de aceste vacanțe cei doi, având în vedere că niciunul nu lucrează? Se pare că afacerile merg bine, totuși, pentru familia Corduneanu. Din când în când, mascații le mai tulbură liniștea, dar totul merge ca pe roate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *