Prima pagină » Titlurile zilei » Aroganța unui fiu de medic din Iași! A furat un Audi Q5 și a gonit nebunește până a provocat un accident spectaculos! Nu avea permis de conducere, iar judecătorii nu l-au putut pedepsi! (EXCLUSIV)
Aroganța unui fiu de medic din Iași! A furat un Audi Q5 și a gonit nebunește până a provocat un accident spectaculos! Nu avea permis de conducere, iar judecătorii nu l-au putut pedepsi! (EXCLUSIV)

Aroganța unui fiu de medic din Iași! A furat un Audi Q5 și a gonit nebunește până a provocat un accident spectaculos! Nu avea permis de conducere, iar judecătorii nu l-au putut pedepsi! (EXCLUSIV)

26 mai 2021, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Fiul unui medic din județul Iași a fost pedepsit de judecători după ce a urcat la volan fără permis. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au aplicat recent, în cazul lui Said Albetar, măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pentru o perioadă de 5 luni, sub coordonarea Serviciului de Probațiune Iași, pentru conducerea unui vehicul fără permis. Anchetatorii ieșeni spun că, pe vremea când era minor, individul a luat o mașină și a finalizat cu un accident spectaculos o cursă nebună pe străzile din oraș

O „beizadea” de medic a fost pedepsită după ce a urcat la volan fără permis. Cursa nebună a avut loc pe străzile din Iași, fiind încheiată cu un accident spectaculos. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus recent, în cazul lui Said Albetar, măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pentru o perioadă de 5 luni, sub coordonarea Serviciului de Probațiune Iași, pentru conducerea unui vehicul fără permis. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Said Albetar, născut în Gaza (Palestina), a început pe 6 august 2020. Atunci, procurorii au dispus trimiterea sa în judecată pentru conducere fără permis. Tânărul, acum în vârstă de 20 de ani, a fost acuzat că, pe vremea când era minor (avea doar 17 ani), a luat o mașină și a comis un accident rutier spectaculos, în ciuda faptului că nu avea permis.

„În noaptea de 22 spre 23 iunie 2017, între orele 01:00 și 4:00, prin folosirea fără drept a uneia dintre chei, inculpatul a sustras în scop de folosință autoturismul marca Audi Q5 aparținând SC Farmacia A SRL, parcat în spatele unui bloc, autoturism pe care, fără a avea permis, l-a condus în municipiul Iași și într-o comună din județ, unde l-a avariat în urma unui accident de circulație, iar, apoi, a condus autoturismul înapoi în municipiul Iași și l-a abandonat la intersecția străzilor Crișului și Calea Galata”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

La un pas de moarte: bolidul s-a răsturnat și a acroșat o țeavă de gaz!

Oamenii legii au mai susținut că, în noaptea respectivă, minorul a primit de la o persoană o cheie pentru un autoturism marca Audi Q5, de culoare argintie. Acesta a mers cu doi amici și a luat bolidul din parcarea unui bloc.

„Inculpatul a observat că autoturismul dotat cu închidere centralizată a răspuns comenzii activate de cheia cu telecomandă, astfel încât a deschis vehiculul, a urcat la volan și a pornit motorul acestuia. Imediat au urcat și doi martori. Inculpatul a condus autoturismul pe străzile din municipiul Iași până pe raza unei comune, unde, într-o curbă, a derapat și a acroșat o țeavă de gaz a unei gospodării. În urma impactului, autoturismul a fost avariat pe partea dreaptă. Ulterior, inculpatul a condus autoturismul în cartierul Galata, din municipiul Iași, unde l-a parcat și, mai apoi, l-a abandonat în dreptul pasajului pietonal de trecere la nivelul căii ferate, de la intersecția străzilor Crișului cu Calea Galata. Paguba provocată persoanei vătămate a fost aproximată de aceasta la valoarea de 22.270 de lei”, au adăugat procurorii ieșeni.

Pe 11 iulie 2017 a intervenit împăcarea părților, respectiv a farmaciei căreia îi aparținea bolidul cu fiul de medic, cu privire la infracțiunea de furt în scop de folosință. Astfel, anchetatorii au dispus clasarea cauzei pentru această infracțiune. La audieri, fiul de medic ortoped din cadrul Spitalului Municipal Pașcani a recunoscut comiterea faptelor.

„Instanța are în vedere că inculpatul, deși nu se află la primul contact cu legea penală, rezonanța faptei s-a diminuat în timp având în vedere că au trecut aproximativ 4 ani de la data săvârșirii, timp în care inculpatul a dat dovezi de îndreptare, fără a fi implicat în vreo altă activitate infracțională”, au concluzionat judecătorii ieșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *