Prima pagină » Actualitate » Aroganță pe o plajă în Dubai! Doi români au mâncat slănină cu ceapă lângă Burj Al-Arab! – VIDEO

Aroganță pe o plajă în Dubai! Doi români au mâncat slănină cu ceapă lângă Burj Al-Arab! – VIDEO

05 iul. 2024, 09:18,
BZI.ro, în Actualitate
Aroganță pe o plajă în Dubai! Doi români au mâncat slănină cu ceapă lângă Burj Al-Arab! - VIDEO

Imagini inedite au apărut cu un cuplu de români aflați în vacanță în Dubai! Fără să stea prea mult pe gânduri, cei doi români au mâncat slănină cu ceapă lângă Burj Al-Arab. Aceștia au scos pe o masă mai multe preparate ardelenești, precum slănină, ceapă și cârnați, iar piesa de rezistență a fost o sticlă de pălincă. Apoi, au început să mănânce cu poftă și să se filmeze, în același timp. Bărbatul a explicat că asta înseamnă să fii român adevărat.

Doi români au mâncat slănină cu ceapă lângă Burj Al-Arab!

Aroganță fără limite pe o plajă în Dubai! Doi români au ajuns virali pe TikTok, după ce s-au filmat în timp ce mâncat slănină și ceapă pe o plajă din Dubai. Cuplul a adus în peisajul spectaculos, cu Burj al-Arab în spate, un pic de tradiție ardelenească. Filmulețul a adunat sute de mii de vizualizări în mediul online.

Doi români au pus masa în stil ardelenesc pe o plajă din Dubai: „Dacă ne prind ăştia, ne bagă în puşcărie”

La începutul filmulețului apare doar bărbatul care pregătește masa pe o plajă din Dubai. În timp ce taie slănina și ceapa, ardeleanul le explică internauților că asta înseamnă să fii român adevărat. Acesta a povestit că a cheltuit toți banii, iar acum a venit momentul să scoată pachetul de acasă.

„Lume, suntem pe aici prin Dubai așa ca tot românul care, la început, își cheltuie toți banii pe tot ce vede. La final, tot ca un român adevărat îşi pune un pic de slănină, un miez de ceapă, un borcan de cârnaţi în unsoare şi tot aşa”, a spus românul, la începutul filmulețului, în timp ce pregătea masa pe plajă în Dubai.

„Dacă ne prind ăştia, ne bagă în puşcărie!“

După ce a pregătit cârnații, slănina și ceapa, bărbatul a scos și piesa de rezistență – o sticlă de pălincă pe care a primit-o la o nuntă în Ardeal. Ulterior, el și-a chemat și soția pentru a gusta din preparatele tradiționale. Totodată, românul a ținut să facă și o glumă.

„Dacă ne prind ăştia, ne bagă în puşcărie! Noi mâncăm şi în spatele nostru e Burj al-Arab.”, a mai spus ardeleanul.

Videoclipul a strâns peste 300.000 de vizualizări pe TikTok. De asemenea, mulți oameni au ținut să îi felicite pe cei doi pentru că nu se feresc să mănânce preparate tradiționale, chiar dacă se află în Dubai.

„Corect, nu contează locul. Să nu uităm de unde am plecat.” / Pita aia tradițională face toți banii! Ca Sushi cu caltaboş.” / „Perfect… foarte bine faceți. Și eu o să fac la fel. Sunt născut în Ardeal, locuiesc în Germania.”/ „Cel mai bun meniu, sănătate curată. Ce poftă ne faci!”/ „Așa da, mâncare tradițională, bio. Felicitări!”/ „Ardelean adevărat! Tot respectul!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de cei doi români care au mâncat slănină cu ceapă lângă Burj Al-Arab.

@florincilica Ardeleanu’ în Dubai cu cârnațu’ la purtător🤩 #Ardeal #Dubai #pentrutine #florincilica #foryou #funny #food #traditional ♬ sunet original – Florin Cilica

Comentarii
  • Prostul dacă nu este fudul, nu este prost destul!

  • Asta nu este „aroganta”! Este cocalareala de meltean! Trebuia sa mai puna pe telefon niste manele si tabloul era perfect! Din cauza unora ca astia avem noi imaginea regretabila in afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *