Prima pagină » Cancan » Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Vladimir Putin. Fostul guvernator solicită încetarea războiului

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Vladimir Putin. Fostul guvernator solicită încetarea războiului

18 mart. 2022, 11:17,
BZI.ro, în Cancan

Actorul Arnold Schwarzenegger i-a transmis un mesaj lui Vladimir Putin, cerându-i liderului de la Kremlin să pună punct războiului. Fostul guvernator a mai susținut în clipul video postat pe Twitter că iubește poporul rus, însă ceea ce se întâmplă în Ucraina este foarte grav. Arnold Schwarzenegger a mai precizat că această invazie este o catastrofă umanitară.

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 74 de ani, i s-a adresat președintelui Vladimir Putin într-un clip video postat pe o rețea de socializare. Celebrul actor i-a spus liderului de la Kremlin că el are puterea de a opri acest război deoarece el singul l-a pornit. Fostul guvernator s-a descris ca fiind un „prieten vechi” al poporului rus și spune că a fost inspirat în carieră de halterofilul Yuri Petrovici Vlasov, pe vremea când avea doar 14 ani.

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Vladimir Putin

Arnold Schwarzenegger a făcut un apel direct către Vladimir Putin și poporul rus, pentru a aduce la lumină „adevărul” despre invazia Ucrainei. El a precizat că această confruntare s-a transformat într-o catastrofă umanitară. Fostul guvernator al Californiei i-a solicitat liderului de la Kremlin oprirea războiului pe care l-a declanşat în Ucraina.

Starul de la Hollywood a publicat pe Twitter un clip video de 9 minute în care a vorbit despre legătura sa cu Rusia şi opinia sa despre acest război. Celebrul actor i-a cerut lui Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina cât nu e prea târziu, iar soldaților ruși le-a transmis că își sacrifică viețile într-un conflict fără sens, condamnat de întreaga lume.

„Iubesc poporul rus. De aceea trebuie să vă spun adevărul. Vă rog să urmăriți și să distribuiți. Tăria și inima poporului rus m-au inspirat dintotdeauna și din acest motiv sper că mă veți lăsa să vă spun adevărul despre războiul din Ucraina și ce se întâmplă acolo. Nimănui nu îi place să audă că guvernul său este criticat și înțeleg asta. Dar ca un prieten de mulți ani al poporului rus, sper că veți asculta ce am de spus”, a precizat Arnold Schwarzenegger.

Actorul consideră că pe Putin nu-l interesează consecințele

Schwarzenegger şi-a exprimat admiraţia faţă de cetăţenii ruşi care au avut curajul să protesteze. El îi consideră adevărați eroi iar lumea le-a văzut curajul. Totodată, fostul guvernator a expus minciunile din spatele propagandei preşedintelui Federaţiei Ruse pentru a argumenta invazia din Ucraina. Rușii sunt mințiți că armata vrea să denazifice Ucraina, acest lucru nefiind adevărat.

„Viețile voastre şi viitorul vostru sunt sacrificate pentru un război fără sens, care este condamnat de întreaga lume. Știu că guvernul vostru v-a spus că acesta este un război pentru denazificarea Ucrainei. Nu este adevărat. Ucraina este o țară cu un președinte evreu al cărui tată a avut 3 frați uciși de naziști. Vedeți, nu Ucraina a început acest război; nici naționaliștii sau naziștii. Războiul a fost început de cei de la Kremlin”, a transmis Schwarzenegger.

Actorul a punctat şi faptul că pe Putin nu-l interesează consecinţele și a mai precizat şi faptul că aproximativ 11 milioane de ruşi au familii în Ucraina. Arnold Schwarzenegger a încheiat respectivul mesaj către Vladimir Putin prin admiraţia faţă de poporul rus: „Puterea şi inima poporului rus m-au inspirat întotdeauna”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *