Prima pagină » Cancan » Arnold Schwarzenegger a divorțat în sfârșit de soție. Cum a apărut alături de iubita tânără

Arnold Schwarzenegger a divorțat în sfârșit de soție. Cum a apărut alături de iubita tânără

29 dec. 2021, 13:22,
BZI.ro, în Cancan

Cunoscutul actor și fost guvernator Arnold Schwarzenegger a divorțat de soție în urma unui proces care s-a întins pe durata a zece ani. Și, cu toate că Maria Shriver s-a ales cu jumătate din averea actorului, cei doi au rămas în relații bune. Arnold și fosta soție își vorbesc destul de des și participă împreună la evenimentele din viața copiilor lor.

După o bătălie prin tribunale care s-a întins pe durata a zece ani, Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 74 de ani, este oficial un bărbat divorțat. Instanța a pronunțat divorțul în cazul actorului și al Mariei Shriver. Oricum, așteptarea pare să fi meritat pentru mama a patru dintre copiii actorului, deoarece ea s-a ales cu o avere consistentă.

Arnold Schwarzenegger a divorțat de soție

Lupta din tribunal s-a încheiat pentru Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver! Judecătorul i-a declarat divorțați după mai bine de zece ani prin tribunale. În urma acestui proces, Maria Shriver s-a ales cu jumătate din averea fabuloasă a actorului, dat fiind faptul că cei doi nu aveau semnat un contract prenupțial. Mai precis, mama a patru dintre cei cinci copii ai actorului a primit 200 de milioane de dolari, jumătate din averea totală a starului hollywoodian.

Culmea este că cei doi au rămas în relații ideale după separare, cu toate că Maria Shriver a fost devastată când a aflat că starul i-a fost infidel cu menajera casei și că are un copil din acea aventură. Acum, cei doi își vorbesc destul de des, se văd la fiecare moment important din viața copiilor lor și spun că se înțeleg de minune. Mai mult, un rol îl are și faptul că amândoi și-au refăcut viețile amoroase.

Arnold are o relație cu o femeie mult mai tânără decât el

Recent, la numai câteva zile după ce s-a pronunțat divorțul de Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger a fost văzut în public cu piciorul în ghips. Cu toate acestea, actorul nu părea să aibă probleme în a se deplasa, semn că starea lui de sănătate e în continuare una buna la cei 74 de ani.

În ultimele luni, fostul guvernator a fost văzut tot mai des în compania femeii cu care are o relație de mai bine de 8 ani. Cei doi au relație foarte bună, în ciuda diferenței de vârstă de 27 de ani. Aceasta se numește Heather Milligan, are vârsta de 47 de ani și este de profesie terapeut fizic. Din câte se pare, ea este cea care i-a fost alături actorului în toată această perioadă de după separarea de Maria Shriver.

Mai mult, se pare că starul din seria Terminator a descris despărțirea de Maria Shriver drept „cel mai mare eșec” al său, asumându-și vina în totalitate. Presa americană mai susține că despărțirea dintre celebrul actor și soția sa a fost mediată inițial de un judecător privat, însă era nevoie de o confirmare oficială pentru ca divorțul să intre în sistemul judiciar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *