Prima pagină » Radio » Actualitate » Armin Nicoară vârstă. Câți ani are controversatul saxofonist care o acompania pe Vlăduța Lupău

Armin Nicoară vârstă. Câți ani are controversatul saxofonist care o acompania pe Vlăduța Lupău

18 feb. 2021, 12:47,
în Radio

Armin Nicoară este un saxofonist care a devenit foarte cunoscut în urmă cu trei ani, însă puțină lume știe ce vârstă reală are, acesta fiind confundat cel mai adesea cu un adolescent. Și totuși, lucrurile nu stau deloc așa, Armin fiind bărbat în toată firea. Mai mult, acesta a fost implicat și într-un scandal după ce au apărut zvonuri că ar fi avut o relație cu Vlăduța Lupău.

Armin Nicoară este unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști din România, el având colaborări cu diverși interpreți celebri. Și totuși, în adolescență el nu se gândea că va deveni artist, la acea vreme fiind foarte pasionat de fotbal, pe care îl practica cu măiestrie. Însă moștenirea paternă pare să fi învins în cele din urmă, Armin fiind fiul celebrului instrumentist Petrică Nicoară. Astfel, în cele din urmă el a îmbrățișat o carieră muzicală, în care a devenit rapid un nume cunoscut. Și totuși, ținând cont de înfățișarea sa copilărească, lumea se întreabă câți ani are Armin Nicoară.

Armin Nicoară vârstă

Dacă ar fi să ne luăm după fotografiile postate pe diverse rețele de socializare, nici nu am zice că este major. Și totuși, potrivit vârstei reale, Armin Nicoară este bărbat în toată firea. Chiar dacă informațiile cu privire la datele lui biografice aproape că lipsesc cu desăvârșire de pe internet, noi vă spunem că Armin Nicoară este născut în 1995, în luna iulie, fiind în zodia Rac. Așadar, în momentul de față el are 25 de ani.

Cu toate acestea, îți vine greu să-i dai anii ăștia, fiind micuț, slăbuț și lăsând impresia că ar fi un adolescent. Mai mult, în 2013, atunci când Armin Nicoară a împlinit vârsta de 18 ani, tatăl său i-a fost organizat un majorat pe cinste. Atunci, Nicolae Guță, Puiu Codreanu ori Lena Miclăuș au cântat pentru el, fără să se gândească la faptul că peste câțiva ani vor colabora la diferite evenimente.

Armin Nicoară și Vlăduța Lupău

Ascensiunea lui fulminantă în lumea muzicii de petrecere a avut loc odată cu colaborarea artistică cu Vlăduța Lupău. Piesele cântate de cei doi au ajuns rapid printre preferințele ascultătorilor. Însă, la un moment dat, numele lor au fost implicate într-un scandal amoros, astfel că s-a rupt lanțul de iubire.

S-a zvonit că între cei doi ar fi fost mai mult decât o relație profesională ceea ce a dus la încheierea colaborării. Bineînțeles, Vlăduța Lupău a negat categoric toate aceste zvonuri și,evident, cel mai mult ar fi avut de pierdut Armin Nicoară.

Cum a cunoscut-o pe Claudia Puican, actuala lui iubită

Armin Nicoară povestește că după majorat nu știa în ce direcție să apuce – fotbal sau muzică. Impulsul i-a fost dat de fratele lui, Armando Nicoară, cel care îi este și impresar. Acesta l-a îndrumat spre muzică, astfel că Armin a învățat să cânte la saxofon.

„De atunci, pot să spun că viața mea s-a schimbat radical, atunci a început totul pentru mine”, povestește Armin Nicoară.

Și astfel, datorită muzicii a cunoscut-o și pe Claudia Puican, actuala lui iubită. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în restaurantul în care cânta Claudia și astfel au făcut cunoștință. Nu în ultimul rând, numele complet al său este Armin Rusalin Nicoară, lucru mai puțin cunoscut de cei care se întrebau și ce vârstă are… Însă problema vârstei artiștilor este una des întâlnită, fanii interesându-se tot timpul câți ani au aceștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024