Prima pagină » Cancan » Armin Nicoară și soția sa au ales numele pentru copil: „Am fost la un preot”

Armin Nicoară și soția sa au ales numele pentru copil: „Am fost la un preot”

16 ian. 2024, 12:28,
în Cancan

Armin Nicoară și soția sa, Claudia Puican, au ales deja numele pentru copil, chiar dacă blondina încă nu este însărcinată. Cei doi nu au renunțat la visul lor, în ciuda tuturor încercărilor eșuate de până acum. Cât de curând, Armin Nicoară va suferi două intervenții medicale pentru a rezolva problema ce nu îi permite să devină tată.

Claudia Puican și Armin Nicoară nu au renunțat la dorința de a avea un copil, în ciuda tuturor încercărilor eșuate de până acum. Deși artista nu a rămas gravidă, soțul ei știe ce nume va purta copilul, dacă va fi băiat.

Armin Nicoară și soția sa au ales numele pentru copil

Claudia Puican și Armin Nicoară nu se lasă până în momentul în care nu vor avea un copil și sunt convinși că își vor întemeia o familie, motiv pentru care, deja au ales numele pe care bebelușul l-ar putea purta.

De mult timp, cei dor vor să aibă un copil, dar diabetul de care suferă artistul îi pune serios în încurcătură. În curând, Armin Nicoară urmează să ajungă, de două ori, pe masa de operație, pentru a rezolva problema ce nu îi permite să devină tată.

Nici medicii nu au știu să îi spună cât de repede va putea Claudia Puican să rămână însărcinată, dar cei doi sunt atât de siguri că vor avea un copil, încât au ales și numele. După ce artistul s-a apropiat și mai mult de Dumnezeu, pentru a-i cere ajutorul, a decis ca unul din nume să fie de sfânt.

„Ne gândim la numele pe care îl va avea copilul nostru. Noi am fost și la un preot și am ales numele deja. Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt. Dacă vom avea băiat, îi vom pune numele Efrem, iar, dacă va fi fată, o va chema Efrema”, a spus Armin Nicoară.

Artistul s-a rugat foarte mult

A recunoscut, fără rușine, că a mers la biserică și că s-a rugat mult pentru a avea un copil, motiv pentru care amândoi au făcut o promisiune în fața lui Dumnezeu. Claudia Puican a spus că, dacă Dumnezeu o va ajuta să nască, copilul va purta numele sfântului din a cărui icoană iese mir.

Mai mult decât atât, artistul nu are nicio preferință, dacă să fie fată sau băiat, tot ce își dorește este să fie sănătos, iar numele pe care l-a ales poate fi adaptat în funcție de sexul bebelușului.

„Preotul ne-a spus că Efrem e un nume de sfânt. E acea icoană cu Sfântul Efrem, făcătoare de minuni, din care iese mir. Atunci, am o făcut o promisiune acolo. Dacă ne ajută bunul Dumnezeu să avem un copil, îi vom pune acest nume”, a dezvăluit artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *