Prima pagină » Cancan » Armin Nicoară și iubita lui au trecut prin clipe de panică. Totul are legătură cu boala saxofonistului

Armin Nicoară și iubita lui au trecut prin clipe de panică. Totul are legătură cu boala saxofonistului

20 sept. 2021, 12:30,
în Cancan

Recent, Armin Nicoară și iubita lui, Claudia Puican, au trecut prin clipe de panică după ce saxofonistul a uitat să-și facă insulina. După cum se știe, tânărul instrumentist suferă de diabet astfel că este dependent de injecția cu insulină. În trecut, acesta chiar a ajuns în comă după ce a refuzat să-și continuie tratamentul pentru o perioadă.

Armin și Claudia sunt doi artiști de muzică de petrecere îndrăgiți de foarte multă lume și formează un cuplu foarte frumos. Și dacă acum ei sunt logodiți, iar anul viitor urmează să facă nunta, la un moment dat ei au fost la un pas să-și spună adio. Însă Armin Nicoară și iubita lui au trecut peste acele momente și relația lor este dinc e în ce mai puternică. Totodată, de curând ei s-au gândit chiar și cum le-ar sta în postura de părinți.

Claudia Puican și logodnicul ei sunt printre cei mai apreciați artiști din România. Astfel, ei au luat decizia de a-și expune viața într-un reality show la Antena Stars. În această emisiune, ei sunt filmați minut de minut indiferent de situație. Un moment tensionat a avut loc în cel mai recent episod cu cei doi, din cauza bolii de care suferă Armin Nicoară.

Armin Nicoară și iubita lui, clipe de panică

După cum spuneam, recent, Claudia Puican și-a dat seama că iubitul ei nu și-a făcut doza de insulină. Astfel, de aici și până la momente de panică nu a mai fost decât un pas. Și pentru că celebrul saxofonist își uitase geanta la un prieten, Armin și Claudia au alergat într-un suflet să găsească rapid aparatul și doza de insulină de care avea nevoie pentru a nu intra într-o situație greu de descris în cuvinte.

Claudia Puican avea în geantă o doză de insulină, dar aceasta era de ceva timp și stătuse în căldură. Atunci, Armin Nicoară a refuzat să o facă și a găsit, din fericire, în geanta sa o doză pe care o ținuse la rece. Claudia este foarte grijulie cu iubitul ei și i-a rugat pe apropiați ca atunci când ea nu este cu el, cei din jur să aibă grijă ca iubitul său să-și urmeze tratamentul.

Armin Nicoară suferă de diabet

Armin Nicoară a povestit în cadrul unui interviu de la Acces Direct că a aflat că are diabet pe când avea doar 15 ani. Saxofonistul nu a vrut să accepte ideea că este bolnav și a mărturisit că a refuzat să-și facă injecțiile necesare, motiv pentru care a ajuns în comă. Mai mult, în tot acest timp, tatăl său, celebrul lăutar Petrică Nicoară, era la o cântare. În 2010, membrii familiei Nicoară au aflat că fiul lor suferă de diabet, iar acesta de trei ori a intrat în comă. La început, medicii nu i-au administrat injecțiile pentru că Armin, adolescent fiind, a refuzat să le facă și a fost lăsat așa.

„A fost o perioadă foarte grea, pentru că eu am fost între viață și moarte, la 15 ani. Nu am vrut să accept boala, de ce Doamne tocmai pe mine, și am avut 3 cazuri, am fost în comă și una dintre ele a fost foarte periculoasă. Nu mi-am făcut injecție, nu mi-am făcut ce trebuia. Tata era la cântat și ce putea să simtă când știa că băiatul lui este în comă”, a povestit Armin Nicoară.

Armin Nicoară, relație cu Vlăduța Lupău?

În trecut, Armin Nicoară forma un cuplu artistic cu Vlăduța Lupău, astfel că au început să circule zvonuri că între ei ar fi și o poveste de dragoste. Apropiați ai celor doi spuneau că saxofonistul și Vlăduța ar fi avut o relație care s-a terminat brusc și care s-ar fi consumat pe parcursul a câteva luni. Și totuși, tânărul a negat orice relație cu artista de muzică populară, spunând că nu a fost vorba nicio clipă de o idilă secretă. Însă zvonurile au căpătat amploare, după ce au fost confirmate de surse din apropierea celor doi.

„Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare…”, a susținut Vlăduța Lupău.

De altfel, colaborarea dintre cei doi s-a încheiat, iar acum, Armin Nicoară și iubita lui, Claudia Puican, formează un cuplu și în viața reală dar și pe scenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *