Prima pagină » Cancan ultimă oră » Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au certat, după ce artistul a vorbit despre problemele din căsnicia ei

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au certat, după ce artistul a vorbit despre problemele din căsnicia ei

01 feb. 2023, 22:00, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan anunțau că au decis să divorțeze, iar la acea vreme bărbatul oferise și declarații prin care spunea că relația lor nu mai merge de ceva timp. Cu toate acestea, au apărut zvonuri că Armin Nicoară ar fi fost motivul care stătea în spatele despărțirii.

După anunț, cei doi au publicat fotografii din vacanță și au dat de înțeles că își mai acordă o șansă, dar Armin Nicoară a intervenit și a oferit câteva detalii despre relația cu Georgiana Lobonț, susținând că a fost implicat în acest scandal fără voia lui.

Armin Nicioară și Georgiana Lobonț s-au certat

Se pare că după zvonurile potrivit cărăra Georgiana Lobonț divorțează din cauza lui Armin Nicoară, saxofonistul a răbufnit și a făcut mai multe declarații.

Acesta susține că a fost „târât” în acest scandal și a căzut psihic din cauza celor întâmplate. Armin Nicoară a dezvăluit că a fost „certat” de Georgiana Lobonț, dar el spune că nu vrea să se bage în familia lor.

„Cumva am fost târât în tot acest scandal, pentru că am fost acolo pe prima pagină, că Armin Nicoară a produs acest scandal și cumva e din cauza mea. Într-adevăr, am început seara un pic pe supărate, sunt picat psihic, pentru că nașa mi-a dat un mesaj, s-a luat cumva de mine că eu vorbesc. Eu nu vreau să mă bag în familia nimănui, adică nu cred că am vorbit nici după ce s-a întâmplat. Am vrut să stau liniștit, dar toată lumea mi-a dat mesaje că din cauza mea s-au certat ei”, a mărturisit cântărețul la Xtra Night Show.

Armin Nicoară: „Nu cred că un cuplu se desparte doar dacă eu mă duc și o pup”

De asemenea, Armin Nicoară subliniază faptul că nu crede că nașii lor se despart dacă el merge și o pupă pe Georgiana Lobonț. Saxofonistul se apără și spune că nu a făcut nimic rău.

„Nu cred că un cuplu se desparte doar dacă eu mă duc și o pup. Cred că Georgiana se uită la noi și nu aș vrea să primesc, din nou, mesaje, să se ia de mine că eu vorbesc. Eu mă apăr pe mine, nu eu m-am băgat în familia nimănui. În fiecare familie dacă există vreo ceartă, să-și rezolve certurile și problemele. Și dacă o pup pe nașa Georgiana, am mai pupat-o și pe nașa Roxana, acum Doamne iartă-mă, n-am făcut nimic rău. Am fost târât în acest scandal, Armin Nicoară mărul discordiei. Dacă era ceva, ieșea nașul Rareș în public și spunea că e vina mea. Eu cred că nu am făcut nimic”, a mai adăugat el.

Saxofonistul a perferat să rămână rezervat în legătură cu viitorul relației dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Acesta este de părere că cei doi soți vor reuși să-și rezolve problemele de cuplu, având în vedere că sunt căsătoriți de mai bine de șase ani. Cei doi au împreună doi copii.

„Nu vreau să vorbesc! Nu sunt în măsură să vorbesc despre relația lor, mai ales că ei sunt de mult împreună”, a concluzionat acesta.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024