Prima pagină » Cultural » Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au ajuns la neînțelegeri din cauza colaborărilor! Cei doi se ceartă de la bani

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au ajuns la neînțelegeri din cauza colaborărilor! Cei doi se ceartă de la bani

09 ian. 2024, 09:32,
BZI.ro, în Cultural

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au avut conflicte din cauza colaborărilor lor! Cei doi au o nouă dispută din cauza banilor. Saxofonistul aduce acuzații grave. Ce s-a întâmplat recent între cei doi artiști.

Faptul că Georgiana Lobonț este foarte apropiată de finii săi, Armin Nicoară și Claudia Puican, nu este un secret pentru nimeni. Călătoresc împreună în vacanțe, sunt prezenți la evenimente împreună, dar acum situația nu mai este atât de bună.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au ajuns la neînțelegeri

Artistul afirmă că a avut o discuție cu Georgiana Lobonț, care i-a sugerat să participe la un spectacol pentru a cânta doar o piesă, ceea ce nu i-a convenit. Mai târziu, au avut loc și alte evenimente, la care a fost prezentă și soția sa pentru a interpreta melodii celebre.

Armin Nicoară a dorit să sublinieze că a fost deranjat de faptul că i s-a comunicat ceva, iar apoi s-au schimbat planurile. Saxofonistul a mărturisit că artista este foarte diferită atunci când vine vorba de carieră. Desi petrec mult timp împreună în vacanțe și se comportă ca o familie, cântăreața pare să pună banii înainte de toate.

„Toată lumea m-a întrebat de ce nu am fost la spectacolul ei, la nașa Georgiana Lobonț. Nu am fost pentru că ne-a dat o mică țeapă. (…) Eu cu Georgiana trebuia să organizăm spectacol. (…) După vreo trei săptămâni a picat spectacolul, văd că Georgiana organizase alt spectacol. Am sunat-o și mi-a zis că îi pare rău, că face cu altcineva. (…) Eu i-am spus: „Claudia, nu mă băga cu Georgiana că eu o știu pe Georgiana. Viața particulară suntem familie, ne iubim, ne luăm în brațe, mergem în vacanțe. Viața de business la Georgiana s-a încheiat total”. Când e vorba de bani la Georgiana…”, a mărturisit Armin Nicoară, pentru o emisiune TV.

Armin Nicoară își vrea banii pe o piesă

Mai mult decât atât, Armin Nicoară dorește să primească banii pentru piesa pe care au lansat-o împreună cu nașa sa, deoarece se pare că Georgiana Lobonț nu i-a oferit partea sa. Cei doi au plătit în mod egal pentru videoclip și toate cele necesare pentru melodie.

„Georgiana când e vorba de business are așa o ceva… nu știu să zic… să te facă. Am făcut o colaborare pentru o piesă cu ea, când a fost vorba de împărțeală, de bani, de toate cele s-a pierdut. Când am plătit videoclipul și toate cele a zis jumi-juma, facem videoclipul. (…) Pe partea de business e distrugere, nu știu ce se întâmplă între noi”, a adăugat artistul.

Armin Nicoară este confuz în privința relației sale de afaceri cu nașa sa. Saxofonistul se simte deranjat de situația în care se află cu Georgiana Lobonț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *