Prima pagină » Cancan » Armin Nicoară și-a făcut iubita să plângă. Ce-i reproșează Claudia Puican celebrului saxofonist

Armin Nicoară și-a făcut iubita să plângă. Ce-i reproșează Claudia Puican celebrului saxofonist

04 aug. 2021, 14:54,
în Cancan

Celebrul saxofonist Armin Nicoară este protagonistul reality show-ul „Chef de viață”, în care apare alături de iubita lui, Claudia Puican. Emisiunea, difuzată de Antena Stars, vrea să le arate telespectatorilor ce înseamnă viaţa de artist, cu bune şi rele, dar şi cu o familie care îl susţine. Totodată, în cadrul emisiunii, Armin și Claudia vor fi surprinși și în ipostaze mai puţin cunoscute publicului.

Emisiunea „Chef de viață”, ai cărei protagoniști sunt Armin Nicoară și Claudia Puican, a debutat cu ceartă și lacrimi. Viitoarea soție a artistului a izbucnit în lacrimi în timpul unei discuții pe care o avea cu celebrul saxofonist. Se pare că interpreta de muzică de petrecere are să-i reproșeze mai multe lucruri!

Armin Nicoară și Claudia se pregătesc de nuntă

Armin Nicoară și Claudia Puican se pregătesc pentru o nuntă ca în povești, la care vor avea peste 1000 de invitați. Cu toate acestea, relația lor nu este lipsită de certuri aprinse. Astfel, publicul a putut vedea o parte mai puțin frumoasă a relației lor, când artista a izbucnit în plâns, iar viitorul ei soț nu i-a arătat prea multă înțelegere. Deși cei doi au anunțat că se vor căsători încă din primăvara acestui an, Armin nu i-a dat încă inelul de logodnă Claudiei. Tocmai acest lucru îi reproșează blondina lui Armin. Mai mult, lăutarul nu prea îi acodă atenție și susținere atunci când are cea mai mare nevoie.

„De fiecare dată faci așa. Nu mai suport. Citesc în presă că nu îmi dai inelul, că nu știu ce. (…) Am fost la înmormântare la bunică-mea, când vin acasă să dorm am nevoie de tine să mă consolezi, că mi-a fost și frică să dorm singură”, i-a reproșat Claudia lui Armin, printre lacrimi.

Armin Nicoară, trecut scandalos

Tânărul în vârstă de 25 de ani este fiul celebrului instrumentist Petrică Nicoară. El a îmbrățișat încă de mic cariera muzicală și a demonstrat că munca și pasiunea au fost motorul succesului său. Armin Nicoară este un celebru saxofonist care a ajuns la inima a milioane de români datorită talentului său. Și totuși, în adolescență el nu era sigur că vrea să devină artist, deoarece pe atunci el era foarte pasionat de fotbal, fiind chiar talentat la acest sport. Cu toate acestea, moștenirea paternă a învins în cele din urmă, Armin călcându-i pe urme celebrului său tată. Astfel, în cele din urmă el a îmbrățișat o carieră muzicală și a devenit rapid un nume cunoscut.

Astfel, tânărul a devenit unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști din România, el având colaborări cu diverși interpreți celebri. Dintre aceștia amintim de dueturile pe care le făcea cu ceva vreme în urmă cu Vlăduța Lupău sau cu Georgiana Lobonț. Cu toate acestea, ambele colaborări s-au încheiat cu scandal. Cel puțin, în cazul Vlăduței Lupău, Armin s-a lăudat la un moment dat că între ei doi ar fi fost mai mult decât o colaborare artistică. Atunci, soția lui Adrian Rus a dezmințit totul și l-a acuzat pe Armin Nicoară că prin aceste dezvăluiri vrea doar să-și facă reclamă profitând de celebritatea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`