Prima pagină » Cancan » Armin Nicoară, reacție dură la adresa celor care îi atacă iubita. Ce mesaj are pentru cei care au luat-o în vizor pe Claudia Puican

Armin Nicoară, reacție dură la adresa celor care îi atacă iubita. Ce mesaj are pentru cei care au luat-o în vizor pe Claudia Puican

03 ian. 2022, 12:47,
în Cancan

Recent, saxofonistul Armin Nicoară a avut o reacție foarte dură la adresa celor care i-au atacat iubita, fiind foarte deranjat de ce s-a spus despre Claudia Puican. Totodată, celebrul instrumentist a fost acuzat de unii internauți că profită din plin de renumele tatălui său. Mai mult, Armin Nicoară a mai precizat că logodnica sa Claudia Puican nu este atrasă de banii lui ori ai familiei, între ei fiind o iubire sinceră.

Îndrăgitul instrumentist Armin Nicoară a decis să le dea o replică usturătoare celor care îl contestă în mediul online. Mai mult, în ultima vreme, și Claudia Puican, iubita lui, a fost luată în vizor și i s-au reproșat unele lucruri destul de deranjante. Simpaticul saxofonist Armin Nicoară, plecat cu ocazia Revelionului în Austria, la schi, a vorbit fără ascunzișuri despre atacurile la care este supus în mediul online și despre valul de hate pe care îl înfruntă adeseori.

Ce le-a transmis Armin Nicoară celor care îl atacă

După ce a fost acuzat că profită la maximum de numele pe care îl are – el fiind fiul celui mai mare saxofonist al Banatului și căruia îi calcă pe urme – Armin Nicoară și-a ieșit din fire și a postat pe contul său de socializare un mesaj fără echivoc la adresa haterilor.

„Chiar dacă sunt într-o minivacanță, e firesc și normal să citesc reacțiile voastre de pe paginile de socializare. Mai ales, că acestea sunt destul de critice și jignitoare. Ce nu înțelegeți este faptul că munca mea și numele de Armin Nicoară nu este o povara pentru tatăl meu ba din contra, se mândrește cu mine. Se mândrește cu faptul că la 26 de ani muncesc non-stop, cânt la extrem de multe evenimente, iar ascensiunea mea este ca urmare a unui volum de muncă imens”, a spus Armin Nicoară pe contul de Instagram.

Armin Nicoară, deranjat de ce s-a spus despre iubita sa, Claudia Puican

Armin Nicoară s-a arătat deranjat și de faptul că mulți dintre cei care îl urmăresc pe conturile de socializare îi jignesc iubita. Astfel, sunt persoane care susțin că relația lui cu Claudia Puican ar fi una în care frumoasa blondină ar fi captivă din cauza banilor pe care îi are „Regele Saxofonului din Banat”. Iar acest lucru, se pare, l-a durut foarte mult, dovedind, prin vorbele sale, că iubirea pe care o împărtășește cu femeia care îi este alături nu este una în care să se discute despre avantajele financiare.

„Referitor la relația mea cu Claudia, îmi dau seama cât de mult o desconsiderați pe ea. Ce femeie sau câți bani să dai unei femei să stea lângă tine cu forța? Este evident faptul că știe ce înseamnă show-ul și gluma și mai cu seama știe ce relație avem în afara camerelor de filmat. Așadar, la mulți ani tuturor și poate în anul acesta veți fi mai cumpătați la vorbe și veți gândi de două ori înainte de a jigni fără rost”, a mai spus Armin Nicoară.

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt împreună de patru ani

Armin Nicoară și Claudia Puican, iubita sa, au o relație de patru ani, iar motivul pentru care încă nu și-au oficializat relația a fost pandemia de coronavirus. Cei doi artiști doreau să se logodească încă din 2020, ba chiar să facă o nuntă mare. Numai că au fost instituite anumite restricții pentru petreceri, iar Armin și Claudia au tot amânat momentul, deoarece își doresc o petrecere foarte mare, la care să participe aproape o mie de invitați.

În altă ordine de idei, Armin Nicoară și Claudia Puican au afirmat de mai multe ori că își doresc să devină și părinți. Numai că interpreta Claudia Puican a mărturisit că este îngrijorată când vine vorba de copii din cauza afecțiunii lui Armin Nicoară, diabetul, de care suferă de la 15 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *