Prima pagină » Cancan » Armin Nicoară, implicat într-un scandal de amploare. Solista Daniela Ploia l-a desființat

Armin Nicoară, implicat într-un scandal de amploare. Solista Daniela Ploia l-a desființat

29 apr. 2021, 14:54,
în Cancan

Cunoscutul saxofonist Armin Nicoară s-a trezit recent implicat într-un imens scandal cu Daniela Ploia, o interpretă de muzică populară. Artista l-a desființat pur și simplu și i-a contestat talentele profesionale dar și de mare cuceritor. În replică, Armin Nicoară a precizat că nu vrea să intre în polemică cu o persoană necunoscută.

Recent a izbucnit un nou scandal în muzica populară, protagoniști fiind Armin Nicoară și solista Daniela Ploia! Aceasta l-a făcut lăudăros și foarte puțin dezvoltat din punct de vedere intelectual. Mai mult, cântăreața l-a desființat pur și simplu pe Armin Nicoară, spunând despre saxofonist că este infantil și e „ca o țață care se crede Brad Pitt”.

Armin Nicoară, implicat într-un nou scandal

Interpreta de muzică populară Daniela Ploia l-a făcut praf pe Armin Nicoară. Și aceasta după ce saxofonistul a vorbit despre soliștii lipsiți de talent și de cântărețele care nu i-au rezistat avansurilor. Astfel, Daniela Ploia a reacționat dur la spusele lui Armin Nicoară, cu o postare pe Facebook.

„Râd cu lacrimi! Ce Dumnezeu să faci cu acest copil infantil?! Sincer. Nu îi înțeleg faima! Tatăl lui, da, dar el…?! În fine… însă-i ca o țață. Vrea să se dea Brad Pitt dar nu are cu ce. Fetele astea pe care, să zicem că le propulsează, își ating scopul, îl folosesc dându-i mici speranțe pentru că profită de marea lui naivitate. Iar când ele deja urcă sus, se trezește că a fost refuzat… mă rog! Folosit”, a scris Daniela Ploia pe contul de soicalizare a publicației starpopular.ro.

Contactată telefonic, Daniela Ploia a confirmat că ea a făcut postarea și chiar a subliniat și alte defecte ale saxofonistului.

„Detest bărbații care se laudă… în fond, toate s-au folosit de naivitatea lui.(…) În fine, nu-mi place din prisma asta: lăudăros și foarte, foarte puțin dezvoltat ca intelect sau poate are trac. Eu sunt tranșantă”, a spus Daniela Ploia.

De la ce a pornit scandalul

Interpreta Daniela Ploia a făcut referire la declarațiile lui Armin Nicoară din emisiunea lui Cătălin Măruță. Provocat să spună care sunt „interpreții de muzică populară cei mai lipsiți de talent”, Nicoară i-a nominalizat pe Culiță Sterp și Stana Izbașa. Printre cei mai nesuferiți i-a numit pe: Adriana Antoni, Georgiana Lobonț și Oana Tomoioagă. Armin a mai spus că toate femeile cărora le-a făcut avansuri au cedat la un anumit moment iar printre fetele care i-au făcut lui avansuri se numără și Georgiana Lobonț.

Armin Nicoară a reacționat și el după cele spuse de colega de breaslă însă s-a mulțumit să spună că nu dorește să intre în conflict cu cineva de care nu a auzit.

„Nu vreau să intru într-un conflict cu dumneavoastră sau să vă jignesc cu ceva, pentru mine sunteți o necunoscută, nu vă cunosc. De aceea, nu aș vrea să intrăm în conflict. Doar să vă transmit să aveți parte de tot ce-i mai bun și să aveți în viață după suflet, să vă dea Dumnezeu după suflet. Vă doresc toate cele bune”, a precizat cunoscutul saxofonist pentru sursa mai sus citată.

Oricum, nu e nici prima, nici ultima dată când Armin Nicoară a fost implicat într-un scandal, el având în trecut un schimb de replici acide și cu Vlăduța Lupău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024