Prima pagină » Cancan » Armin Nicoară, dezvăluiri despre nunta cu Claudia Puican. Motivul pentru care a amânat-o de mai multe ori

Armin Nicoară, dezvăluiri despre nunta cu Claudia Puican. Motivul pentru care a amânat-o de mai multe ori

15 oct. 2021, 09:57,
în Cancan

Celebrul saxofonist Armin Nicoară întâmpină piedici în ceea ce privește nunta pe care o are planificată cu logodnica lui, Claudia Puican. Cei doi artiști de muzică de petrecere sunt parteneri pe scenă, în viața reală, dar și în emisiunea de la Antena Stars. Recent, instrumentistul a dezvăluit că a fost nevoit să anuleze de câteva ori nunta, și totul din cauza pandemiei de coronavirus.

Armin Nicoară și Claudia Puican formează un cuplu foarte frumos atât în viața reală cât și pe scenă. Cei doi au planuri mari împreună, nu doar profesionale, iar nunta lor este unul dintre cele mai așteptate evenimente. Mai mult, cei doi sunt protagoniștii unui reality show – „Chef de viaţă. Armin şi Claudia” – care îi prezintă pe cei doi așa cum sunt ei. Astfel, într-una din emisiuni, cei doi artiști au vorbit despre cel mai important eveniment din viața lor.

Armin Nicoară a spus ce se întâmplă cu nunta

Chiar dacă Armin și Claudia au planificat totul în cele mai mici detalii, ei s-au lovit de foarte multe părobleme în ceea ce privește nunta. Astfel, din cauza pandemiei și a restricțiilor, ei au anulat de mai multe ori cununia și petrecerea de nuntă. Armin Nicoară a mărturisit de mai multe ori că își dorește o nuntă grandioasă, cu mulți nași, iar petrecerea vrea să aibă loc în aer liber.

„Am anulat nunta de câteva ori. Avem multe obligați, cunoaștem și multe persoane, tata e foarte cunoscut, avem și multe perechi de nași. Fratele meu a avut o nuntă cu 700 de invitați și patru perechi de nași. Eu vreau câți mai mulți nași, poate douăsprezece perechi. Dar e greu să găsesc locație, mi-e frică să țin nunta pentru că sunt foarte multe persoane, m-am gândit să fac o scenă mare și să fie în aer liber”, a declarat Armin Nicoară.

Armin și Claudia, nuntă cu 3.000 de invitați?

Viitoarea soție a lui Armin, Claudia Puican, nu este adepta nunților mari. Ea a mărturisit că dacă ar chema pe toată lumea, nunta ar avea aproximativ 3.000 de inivitați. Cu toate acestea, ei s-ar fi hotărât la doar 1.000 de invitați, însă lucrurile sunt deocamdată incerte. Mai mult, celebra cântăreață de muzică de petrecere a transmis încă de pe acum că nu va avea timp să vorbească cu toată lumea la nunta ei.

„Dacă i-am invita pe toți ar fi vreo 3.000 de invitați, dar am zis 1.000, însă sperăm să nu se supere. Eu i-am zis să mai avem o limită (n.r. – la nași). Eu sunt adepta evenimentelor în familie, oricum, eu am zis să nu aibă invitații așteptări de la mine, e foarte greu să îi întâmpini pe toți, e un ritual banal”, a precizat Claudia Puican.

Claudia Puican a pierdut inelul de logodnă

Chiar dacă cei doi formează un cuplu frumos, între ei mai sunt și momente tensionate. Unul dintre acestea a avut loc după ce Claudia Puican a pierdut inelul de logodnă primit de la Armin Nicoară. Mai mult, acesta nu era un inel obișnuit, ci o veritabilă bijuterie cu diamant, în valoare de 18.000 de euro. Armin Nicoară este profund dezamăgit de Claudia Puican, mai ales că a făcut niște eforturi extrem de mari pentru a-i achiziționa o astfel de bijuterie.

„Problema nu era ca l-a pierdut, asta e situatia. Când e un inel de o sumă așa mare… nu te bucuri, dar problema e că și noi suntem în construcții cu casa și poate era mai bine să bag banii în casă”, a adăugat fostul partener de scenă al Vlăduței Lupău.

În altă ordine de idei, viața merge înainte pentru Armin Nicoară și Claudia Puican, iar nunta va avea loc, cel mai probabil, anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *