Prima pagină » Radio » Actualitate » Armin Nicoară, cuprins de panică la cutremur. Artistul și soția se aflau în apartament, la etajul șase

Armin Nicoară, cuprins de panică la cutremur. Artistul și soția se aflau în apartament, la etajul șase

16 feb. 2023, 11:35,
în Radio

Saxofonistul Armin Nicoară a trăit momente de panică la cutremur, el și soția sa aflându-se în apartamentul lor, situat la etajul șase. Artistul a mai trăit o astfel de experiență în urmă cu câțiva ani, când se afla în turneu în America. Atunci, Armin Nicoară susține că a fost zguduit serios și a luat-o la fugă din camera de hotel.

Zilele trecute, Armin Nicoară și soția sa, Claudia Puican, au trăit clipe de groază, mai ales în timpul cutremurului de marți, care a avut 5,7 grade pe scara Richter. Cei doi artiști se aflau în apartamentul lor, situat la etajul șase al unul bloc turn din Timișoara. Armin Nicoară spune că l-a luat cu tremurat, dar soția lui a fost mult mai afectată.

Armin Nicoară, cuprins de panică la cutremur

Marți, 14 februarie, Armin Nicoară a retrăit frica de cutremur, de data aceasta în țara noastră. El și Claudia Puican se aflau în apartamentul lor din Timișoara în ambele zile când s-au produs seismele de 5,2 și 5,7 pe scara Richter.

Din cele povestite de saxofonist, soția sa a suferit atacuri de panică, însă și el a trecut prin momente dificile. Conform spuselor lui Armin Nicoară, luni abia dacă au simțit cutremurul, însă la cel de-al doilea au trăit momente de groază. Mai ales că artistul a trecut printr-o experiență urâtă în urmă cu câțiva ani, când se afla în America.

„Trebuie să vă spun că nu mă împac deloc cu cutremurele. Noi, eu și soția mea, tocmai revenisem acasă, luni, după concertele avute recent în Spania. Locuim la etajul șase într-un bloc înalt din Timișoara, așa că simțim cam tot în materie de cutremure. Luni, când a avut loc primul cutremur, mai mult am fost uimiți de ce ni se întâmplă. Nu am intrat nici măcar la bănuieli.

Dar marți lucrurile s-au schimbat radical. Cutremurul acela ne-a zguduit serios. Ne-a zgâlțâit bine de tot! Claudia, săraca, a avut atacuri de panică. Și pe mine m-a luat cu tremurat, chiar dacă am încercat să-mi țin cumpătul. Când să cobori de la etajul șase în plin cutremur?! Însă nu ne-a mai ars de nimic, nici de Ziua Îndrăgostiților, nici de bomboane, de nimic”, a mărturisit Armin Nicoară.

Armin Nicoară, prins de un cutremur puternic în America

Însă nu este prima oară când artistul se confruntă cu o asemenea situație. În urmă cu mai mulți ani, Armin Nicoară a trăit pe viu un cutremur puternic în Los Angeles, când se afla în turneu, și a rămas marcat de ceea ce i s-a întâmplat. Aflat în camera de hotel, saxofonistul s-a panica când a observat cum începe să se miște totul în jurul lui. Îngrozit de ceea ce i s-ar putea întâmpla, a luat-o la fugă. Experiența a fost una traumatizantă, mai ales că au urmat câteva replici puternice.

„Cel mai grozav dintre toate l-am întâlnit în Statele Unite. De ăla m-am speriat până acum cel mai tare! Cu câțiva ani în urmă mă aflam în turneu, la Los Angeles. Și deodată s-a pornit dansul. Eram la

Bine, eram și mai tânăr și nu știam că nu așa se procedează. Dar mai stai să gândești în asemenea clipe? Au existat apoi și niște replici foarte serioase. Una dintre ele m-a surprins pe stradă, în plină aglomerație, și tot am înțeles că se cutremură pământul cu mine”, a povestit Armin Nicoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`