Prima pagină » Cancan » Armin Nicoară a anunțat ce se întâmplă între nașii Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. “Au fost exagerate…”

Armin Nicoară a anunțat ce se întâmplă între nașii Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. “Au fost exagerate…”

23 ian. 2023, 11:50,
în Cancan

Armin Nicoară a discutat despre ce s-a întâmplat cu nașii lui, după ce s-au întors din Maldive. Divorțul Georgianei Lobonț și a lui Rareș Ciciovan a șocat o lume întreagă, fiindcă cei doi păreau o familie perfectă, care n-ar întâmpina probleme atât de grave. Cu toate astea, internauții au fost de părere că Armin Nicoară este “mărul discordiei” dintre cei doi.

La doar câteva zile de la declarațiile lui Rareș Ciciovan despre divorț, Armin Nicoară făcut primele dezvăluiri despre nașii săi, pentru ca lumea să înțeleagă mult mai bine care este, de fapt, adevărul despre relația pe care o are Georgiana Lobonț.

Armin Nicoară, despre nașii lui Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Astfel, după câteva zile petrecute în destinația de vis, cuplurile Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, cât și Armin Nicoară și Claudia Puican au ajuns înapoi în România. Cu toate astea, curiozitățile despre mărturisirile soțului artistei încă au rămas, având în vedere faptul că cei doi au refuzat să lămurească situația.

Însă, Armin Nicoară nu a ezitat să apară în spațiul public pentru a se apăra de valul de critici pe care l-a primit în ultimele zile.

Recent, Armin Nicoară a declarat că nu știe motivul pentru care Rareș Ciciovan a vorbit despre divorț, având în vedere că au o familie frumoasă și unită, cât și doi copii. Totodată, cântărețul a dorit să accentueze pentru a doua oară că nu are nicio legătură cu separarea celor doi, si că soția lui, Claudia Puican este singura femeie din viața lui.

„Am văzut declarațiile nașului meu. Cred că au fost un pic exagerate. Ei au o familie foarte frumoasă, au doi copii. Nu știu de ce s-a ajuns la aceste declarații, dar foarte multă lume a spus că eu sunt problema. Am o soție foarte frumoasă. Îmi respect soția, pe Claudia, bineînțeles, iar nașii mei cred că știu mai bine ce au de făcut.” ,  a apus Armin Nicoară pentru Teo Show.

Mai divorțează Rareș Ciciovan de Georgiana Lobonț?!

Soțul cântăreței a anunțat că divorțează de cântăreață, iar vestea a șocat pe toată lumea. Părea foarte hotărât când a făcut acele declarații șocante și susținea că această chestiune s-a amplificat în timp, iar neînțelegerile nu sunt de acum.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a declarat soțul Georgianei Lobonț, pentru spynews.

La o zi distanță de la marele anunț, un apropiat de-al cuplului a făcut o declarație care aruncă în aer toate declarațiile făcute de soțul artistei.

Cântăreața nu a făcut nicio declarație până la momentul actual, încercând să nu dea curs niciunei speculații. În schimb, un prieten de familie susține că cei doi nu divorțează și că totul este bine între ei.

“Totul este bine, nu se desparte nimeni. Vă dorim o seară minunată si să auzim numai de bine !!!”, a scris Fane Bănățeanu, pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *