Prima pagină » Cultural » Aris Eram a fost exmatriculat de la Liceul Francez. Care a fost motivul

Aris Eram a fost exmatriculat de la Liceul Francez. Care a fost motivul

04 dec. 2023, 08:25,
BZI.ro, în Cultural

Puțini sunt cei care cunosc faptul că Aris Eram a fost exmatriculat de la Liceul Francez. Alexia și fratele ei sunt unii din cei mai apreciați concurenți din acest sezon de America Express. Cu toate că o bună perioadă de timp au fost ținuți departe de lumina reflectoarelor, cei doi au ajuns să fii extrem de iubiți.

În podcastul Giuliei Anghelescu, Aris și Alexia Eram au împărtășit mai multe experiențe despre perioada copilăriei și adolescenței lor.

Aris Eram a fost exmatriculat de la Liceul Francez

Copiii Andreei Esca au urmat cursurile Liceului Francez Anna de Noailles, pe care l-au caracterizat ca fiind extrem de riguros.

„Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a spus Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”, conform unica.ro.

Aris a povestit și el, la rândul lui, cum a ajuns să fie exmatriculat.

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit”, a povestit Aris Eram.

„E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră”, a zis el, conform Libertatea.

Apoi, a continuat: „Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram super-stresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”.

Alexia Eram are probleme mari!

Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, a povestit că merge la psiholog o dată pe săptămână. Fiica Andreei Esca a apelat la ajutorul unui specialist după ce a trecut prin mai multe momente delicate.

Alexia Eram nu se poate plânge că nu are un real succes pe rețelele de socializare, unde e creator de conținut, activitate ce-i aduce venituri considerabile. Deși pare a fi o tânără împlinită din toate punctele de vedere, Alexia Eram recunoaște că are momente de anxietate și că i se întâmplă să izbucnească în plâns în fiecare zi.

În podcastul Laurei Giurcanu, Seencer, Alexia Eram a recunoscut că merge în fiecare săptămână la terapie. Fiica Andreei Esca a mărturisit că suferă de stări de anxietate, așa că a căutat ajutor specializat.

În cadrul unei alte emisiuni online, Aris Eram a povestit și el cum de a ajuns să fie exmatriculat din liceu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024