Prima pagină » International » Aria a învins cancerul de două ori! Tânăra a sfârşit într-un accident de maşină
Aria a învins cancerul de două ori! Tânăra a sfârşit într-un accident de maşină

Aria a învins cancerul de două ori! Tânăra a sfârşit într-un accident de maşină

11 oct. 2023, 13:39,
în International

O adolescentă, în vârstă de 17 ani, a sfârşit într-un accident de maşină. Aria a învins cancerul de două ori, însă săptămâna trecută, alături de alte două fete, a murit într-un accident îngrozitor, care a avut loc în Kansas City.

A murit într-un teribil accident de mașină

O tânără din SUA, Aria Mia Gonzalez, în vârstă de 17 ani, şi-a găsit sfârşitul într-un accident de maşină. Tânăra lasă în urmă o fetiţă care îi va duce dorul pentru totdeauna.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Emanuel Cleaver II, pe 1 octombrie 2023, spun autoritățile. Departamentul de poliție din Kansas City le-a identificat pe celelalte două victime drept Ashanti Hill și Aniyah Lewis, ambele în vârstă de 19 ani. Accidentul a avut loc în toiul nopţii, când Hill se afla la volanul vehiculului care le ducea pe cele trei adolescente de-a lungul bulevardului într-un Ford Taurus.

Tânăra a pierdut controlul mașinii și a lovit un copac lângă East 45th Terrace, a spus poliția. Aria Mia Gonzalez se afla pe scaunul pasagerului din faţă, în timp ce Lewis era pe bancheta din spate când mașina s-a făcut praf.

Aria a învins cancerul de două ori și devenise mămică

Verișoara Ariei, Ariella Camaraza, a oferit detalii despre luptele ei împotriva cancerului, pe o pagină GoFundMe.

„A fost o adevărată războinică, care a depășit atât de multe obstacole grele. La vârsta de 13 ani, Aria Mia a fost diagnosticată cu sarcom Ewing. Ea a intrat în remisie și apoi patru ani mai târziu a fost diagnosticată din nou cu cancer”, a scris Ariella.

Verișoara tinerei a dezvăluit, de asemenea, că Aria era însărcinată în timp ce se lupta cu cancerul și s-a confruntat cu multe provocări în calitate de tânără mamă.

„Aria era însărcinată în 30 de săptămâni în acel moment. A născut şi a trebuit să treacă prin provocările de a fi o tânără mamă și de a se lupta din nou cu cancerul”, a adăugat Ariella Camaraza.

Banii strânși de pe pagina de caritate vor fi folosiți pentru a acoperi costurile funeraliilor și pentru a o sprijini pe fetița Ariei Gonzalez, care a rămas acum fără mama ei.

În așteptarea finalizării anchetei, familia Ariei Mia Gonzalez ar putea solicita instanței ca fapta să fie încadrată la omor din culpă. Astfel, membrii familiei Ariei pot solicita daune pentru pierderea suferită în urma accidentului tragic în care a fost implicată tânăra.

„Stresul și tristețea pot fi extrem de copleșitoare după pierderea unei persoane dragi într-un accident. Înțelegem prin ce trebuie să treacă familiile, iar drepturile lor trebuie protejate. Un avocat expert în procese legate de omor din culpă va rămâne la curent cu ancheta oficială și va ajuta familia să se asigure că drepturile legale și interesele lor sunt protejate”, a spus Stefano Formica, un consilier la Bond Legal, după ce Aria a învins cancerul de două ori, însă tânăra a sfârşit într-un accident de maşină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`