Prima pagină » Radio » Actualitate » Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon, a murit. Trupul său a fost găsit într-o „stare avansată de descompunere”

Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon, a murit. Trupul său a fost găsit într-o „stare avansată de descompunere”

22 mai 2023, 13:56,
în Radio

Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon, a murit la vârsta de 60 de ani, trupul său fiind găsit într-o „stare avansată de descompunere”. În adolescență, acesta a ajuns să fie adoptat de tatăl vitreg al lui Alain Delon. În afara lui Ari Boulogne, Alain Delon mai are trei copii legitimi, doi băieți și o fată.

Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon, a murit

Fotograful Ari Boulogne a fost găsit decedat în locuința sa din arondismentul 15 al Parisului, într-o „stare avansată de descompunere”, a scris publicația franceză Le Parisien. Partenera sa de viață, o femeie de 58 de ani, a fost reținută de poliție pentru „neasistarea unei persoane aflate în pericol”. Ari Boulogne ar fi suferit de semipareză și ar fi avut nevoie de asistență pentru activitățile obișnuite. Femeia a spus poliției că l-a descoperit pe Ari decedat când a revenit dintr-o vacanță pe care a petrecut-o cu fiul ei de 21 de ani.

Ari Boulogne este fiul regretatei cântărețe germane Christa Päffgen (Nico), cu care Alain Delon a avut o relație amoroasă la începutul anilor ’60. În 1962, Nico l-a născut pe Christian Aaron (Ari), pe care Alain Delon nu l-a recunoscut niciodată.

Într-un interviu acordat în 1986, Ari povestea una dintre puținele întâlniri pe care le-a avut cu Alain Delon. Una care l-a marcat pe viață. Legendarul actor francez a venit să-și viziteze mama bolnavă și l-a invitat în mașina lui, unde i-a spus următoarele:

„Ești amicul meu. Ești amicul meu. Dar îți spun ceva: nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu ești fiul meu. Nu vei fi niciodată fiul meu. Doar m-am culcat cu mama ta o dată”, i-ar fi spus Alain Delon.

Cum a reacționat Anthony Delon după moartea fratelui vitreg

La aflarea veștii morții lui Ari Boulogne, fiul cel mare al lui Alain Delon, actorul Anthony Delon, a transmis un mesaj de condoleanțe. „Odihnește-te în pace, Ari. Un destin tragic. Tristeţe. Un gând în seara asta pentru cei doi copii ai săi”, a scris actorul pe Instagram. Anthony Delon este fiul lui Alain Delon cu singura soție oficială a sa, Nathalie Barthelemy (Delon).

Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon, a avut un destin trist

Născut pe 11 august 1962 la Paris, Ari Boulogne a fost dus rapid la New York de către mama sa, Christa Päffgen (Nico), care, la acea vreme, era cântăreață. Văzându-și cariera în ascensiune, artista și-a dat seama că nu își poate crește singură copilul pe care, spunea ea, l-ar fi făcut cu Alain Delon, cel alături de care a trăit o scurtă poveste dragoste la începutul anilor ’60.

Cum Alain Delon își făcuse o familie împreună cu Nathalie Delon, actorul a refuzat să-l recunoască pe baiat. Așa că Nico o contactează prin poștă pe Edith Boulogne, mama lui Alain Delon. Motivul? Să o ajute ca fiul ei să fie îngrijit de cineva în care are încredere.

Potrivit presei franceze, Edith Boulogne este de acord să aibă grijă de micul Ari Päffgen, pe numele său adevărat. Prin urmare, îl aduce înapoi în Franța și își amenajează locuința situată în Bourg-la-Reine, pentru micuț.

Ari Boulogne, bărbatul care toată viața s-a luptat să demonstreze că Alain Delon e tatăl lui biologic, a fost găsit mort în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Paris. Avea 60 de ani și doi copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024