Prima pagină » Local » Arestați preventiv pentru tâlhărie calificată în formă continuată- VIDEO

Arestați preventiv pentru tâlhărie calificată în formă continuată- VIDEO

15 feb. 2020, 14:40,
BZI.ro, în Local
Arestați preventiv pentru tâlhărie calificată în formă continuată- VIDEO

UPDATE:

Numele celor trei tineri sunt: Bălteanu Dragoș Paul, Lupu Leonard Sebastian și Iojan Marcel Vlăduț.

Polițiștii ieșeni au identificat trei tineri bănuiți de tâlhărie calificată în formă continuată. Aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.
Politistii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iasi au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 21 de ani, doi din comuna Raducaneni și unul din municipiul Iasi, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată în formă continuata.
Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 31 ianuarie a c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iasi, cei doi tineri, de 20 de ani, prin exercitarea de acte de violenta, i-ar fi sustras un telefon mobil și o sumă de bani, unui bărbat, de 34 de ani, cauzandu-i un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.
La data de 03 februarie a.c., in timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, cei trei tineri, prin exercitarea de acte de violenta, i-ar fi sustras un telefon mobil și o sumă de bani, unui tânăr, de 22 de ani, cauzandu-i un prejudiciu de aprox. 400 de lei.
De asemenea, la data de 03 februarie a c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, cei trei tineri, prin exercitarea de acte de violenta, i-ar fi sustras un telefon și un portofel, cu acte și bani, unui tânăr, de 19 ani, cauzandu-i un prejudiciu de aprox. 870 de lei.
În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14 februarie a.c., cei trei tineri au fost reținuți de politiști, pe baza de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul IPJ IS.
La data de 15 februarie a.c., Judecătoria Iași a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor trei tineri, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată în formă continuată.
Activitățile au fost coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.
Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *