Prima pagină » Local » Arestați preventiv în urma unei tentative de jaf: Au încercat să ia banii unui taximetrist
Arestați preventiv în urma unei tentative de jaf: Au încercat să ia banii unui taximetrist

Arestați preventiv în urma unei tentative de jaf: Au încercat să ia banii unui taximetrist

03 nov. 2019, 13:53,
în Local

Trei tineri s-au ales cu cătușe la finele săptămânii trecute. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus arestarea preventivă a celor trei.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași în ceea ce îi priveste pe inculpații Barbu {tefan, Barbu Marian Constantin și Roșu {tefan Constantin. Dispune arestarea preventiva a inculpaților, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativa la tâlhărie calificată, pe o durata de 30 de zile”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Cei trei indivizi au fost reținuți recent de oamenii legii, pentru 24 de ore.

Anchetatorii ieșeni i-au încătușat după ce au ajuns la concluzia că aceștia ar fi încercat să jefuiască o persoană. Astfel, agenții din cadrul Secției II de Poliție Rurală Ciurea i-au identificat pe cei trei tineri, de 21 de ani, 24 de ani și 29 de ani, toți din comuna Mogoșești, bănuiți de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Potrivit oamenilor legii, în seara de 27 octombrie, aceștia ar fi fost transportați cu un taxi, din municipiul Iași, în comuna Mogoșești, iar, când ar fi ajuns la destinație, prin amenințări și exercitarea de acte de violență asupra taximetristului, ar fi încercat să îi ia acestuia banii pe care îi avea asupra lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`