Prima pagină » Local » Arestat preventiv după ce a dat iama prin casa unui septuagenar!
Arestat preventiv după ce a dat iama prin casa unui septuagenar!

Arestat preventiv după ce a dat iama prin casa unui septuagenar!

28 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Polițiștii ieșeni au identificat recent un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.
Astfel, agenții din cadrul Secției III de Poliție Rurală Popricani au identificat un tânăr de 26 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie, acesta ar fi intrat în locuința unui bărbat de 71 de ani, din Popricani, și ar fi furat mai multe bunuri (zahăr, ulei alimentar, un polizor, o bormașină, ulei de motor, un fierăstrău), cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, bunurile fiind restituite persoanei vătămate.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *