Prima pagină » Local » Arestat preventiv din cauza drogurilor
Arestat preventiv din cauza drogurilor

Arestat preventiv din cauza drogurilor

20 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un ieșean a fost dus după gratii, fiind suspectat că ar fi făcut trafic de droguri. Așadar, magistrații ieșeni au admis propunerea formulată de procurori pe numele lui Vasile Avram.

„Instanța admite propunerea DIICOT Iași și, în consecință, ia față de inculpatul Avram Vasile, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere, fără drept în țară, de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge, ca neîntemeiată, solicitarea inculpatului de luare a unei măsuri preventive mai ușoare”, au precizat judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

Decizia nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de către Vasile Avram. Potrivit unor surse juridice, individul a picat în „plasa” procurorilor DIICOT în aceeași conjunctură cu Florin Claudiu Vais, supranumit „Regele cocainei”. Aceleași surse au mai afirmat că și Avram este bănuit că ar fi așteptat un colet din străinătate, în care s-ar fi aflat cocaină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *