Prima pagină » Local » Arestat după ce ar fi încercat să îl decapiteze pe un vecin cu coasa!
Arestat după ce ar fi încercat să îl decapiteze pe un vecin cu coasa!

Arestat după ce ar fi încercat să îl decapiteze pe un vecin cu coasa!

14 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ vizat de o acuzație foarte gravă a fost arestat de judecătorii ieșeni. Inițial, magistrații din cadrul Tribunalului Iași au respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele lui Marian Mon. Însă Curtea de Apel a admis contestația procurorilor și l-a arestat pe Mon pentru 30 de zile.
Amintim că, în urmă cu câteva zile, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au propus arestarea preventivă a lui Marian Mon. Individul în vârstă de 24 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor. Conform anchetatorilor, acesta ar fi încercat să îi ia viața unui consătean, Gheorghe A.

„Pe 13 iulie 2019, pe fondul unei dispute în legătură cu comportamentul inculpatului față de calul aparținând unei alte persoane, inculpatul M.M., de după gardul locuinței sale, din satul Boureni, comuna Moțca, i-a aplicat victimei o lovitură cu o coasă la nivelul capului, cauzându-i acesteia o plagă cranio-cerebrală stângă, hematom epicranian, fractură cominutivă parietală stângă cu deplasare, hemoragie subarahnoidiană și hemiplegie dreapta. Aceste leziuni au pus în primejdie viața persoanei vătămate”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`