Prima pagină » Actualitate » Arest preventiv pentru turcul acuzat de uciderea femeii tranșate
Arest preventiv pentru turcul acuzat de uciderea femeii tranșate

Arest preventiv pentru turcul acuzat de uciderea femeii tranșate

12 apr. 2024, 22:40,
în Actualitate

Cetăţeanul turc cercetat în cazul femeii al cărei cadavru a fost găsit pe câmp, la ieşirea de pe A1, pe raza localităţii dâmboviţene Olteni, a fost arestat preventiv. Potrivit surselor Antena 3 CNN, afaceristul turc a recunoscut comiterea faptei.
Decizia a fost luată vineri de Tribunalul Dâmboviţa.

„Soluţia pe scurt: (…) admite propunerea formulată de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa (…), dispune arestarea preventivă a inculpatului C.A., aflat în stare de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Dâmboviţa, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.04.2024 şi până la data de 12.05.2024 inclusiv. În temeiul dispoziţiilor art. 230 alin. 1 din Codul de procedură penală, emite de îndată, pe numele inculpatului, mandatul de arestare preventivă în sensul celor mai sus dispuse”, se arată în decizia instanţei, potrivit AGERPRES.

Totodată, Tribunalul Dâmboviţa a respins solicitarea formulată de către inculpat, prin mandatarii avocaţi, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Cetăţeanul turc fusese reţinut de Poliţie. În cursul nopţii de joi spre vineri, bărbatul a fost audiat, după ce acasă la el fusese efectuată o percheziţie.

Bărbatul și-a motivat fapta invocând o stare de tulburare cauzată de neadministrarea unui tratament

La percheziții a fost găsit un scaun rupt despre care a afirmat că s-a așezat pe el și s-a rupt. Bărbatul și-a motivat fapta invocând o stare de tulburare cauzată de neadministrarea unui tratament.Suspectul a fost ridicat și dus la audieri, iar după mai multe ore el și-a recunoscut fapta, spun sursele G4Media.

Joi au avut loc primele percheziții în acest caz. Seara, anchetatorii au plecat împreună cu suspectul la parchetul din Dâmbovița, unde l-au audiat și, ulterior, l-au reținut.

Victima și-ar fi anunțat sora că urmează să se întâlnească cu acest bărbat în ziua în care a dispărut.

Reamintim, poliția a anunțat oficial că vineri a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus și în stare de degradare, în proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni.

Conform unor surse, femeia s-ar fi dus în ziua de 6 martie la o sală de jocuri de noroc. A fost surprinsă de camerele de supraveghere. Ulterior, l-a sunat pe cetățeanul turc și, de asemenea, ar fi sunat-o și pe sora sa însă nu i-a spus unde se duce și cu cine se vede.

Anchetatorii cred că această crimă ar fi avut loc între orele 17 și 21

Anchetatorii cred că această crimă ar fi avut loc între orele 17 și 21, iar cadavrul ar fi fost aruncat pe marginea autostrăzii la ora 4 dimineața. A fost surprinsă mașina cetățeanului turc pe traseul care ducea pe autostrada București-Pitești.

Cetățeanul turc dă explicații la Tribunalul Dâmbovița în fața judecătorilor. Are parte și de un translator. Încă de la început, bărbatul a negat toate acuzațiile și a dat vina pe fostul iubit al femeii, spunând că el este cel care a ucis-o.

Rămâne de văzut ce vor stabili judecătorii, pentru că procurorii îl vor pe bărbat să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. El este acuzat de omor și profanare de morminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *