Prima pagină » Titlurile zilei » Are un salariu anual de aproape 150 de mii de lei, dar în declarația de avere e săracă lipită! Managerul Spitalului de Copii „Sf. Maria” deține doar un BMW – FOTO

Are un salariu anual de aproape 150 de mii de lei, dar în declarația de avere e săracă lipită! Managerul Spitalului de Copii „Sf. Maria” deține doar un BMW – FOTO

17 iun. 2023, 02:00, 30 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Alina Belu, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași, are un salariu anual de aproape 150 de mii de lei, dar în declarația de avere este săracă lipită

Managerul Spitalului de Copii „Sf. Maria” Iași nu deține nici terenuri, nici imobile, astfel că nu se știe unde locuiește, cel mai probabil în chirie. Alina Belu are în proprietate doar un autoturism, marca BMW X1. Nu stă mai bine nici la capitolul active financiare, ci din contră, până în 2025 are de achitat două credite bancare.

Alina Belu este săracă lipită! Nu are în proprietate niciun imobil

declaratie de avere

Managerul Spitalului de Copii „Sf. Maria” Iași nu deține nici terenuri, nici imobile, astfel că nu se știe unde locuiește, cel mai probabil în chirie

Alina Belu, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași, este, cu siguranță, cel mai sărac manager de spital din Iași. În decembrie 2022, bioinginerul medical a fost numit manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași de către conducerea Consiliului Județean (CJ) Iași. În iunie 2021, CJ a scos funcția de manager la concurs. Pentru conducerea unității medicale, Alina Belu a avut-o contracandidat pe medicul Smaranda Diaconescu, însă a reușit să obțină la concurs 8,82 de puncte, în timp ce Smaranda Diaconescu a acumulat doar 8,62 de puncte și a fost respinsă.

Deși este manager la cel mai mare spital de pediatrie din zona Moldovei și are un salariu anual de aproape 150 de mii de lei, Alina Belu nu a reușit să strângă cine știe ce avere. Aceasta nu deține decât un autoturism, marca BMW X1, fabricat în anul 2011. În declarația sa de avere nu apar terenuri sau imobile, bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro.

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași nu deține nici conturi şi nici depozite bancare, fonduri de investiţii, forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv cardurile de credit, a căror valoare însumată să depășească 5.000 de euro.

În 2022, Alina Belu a avut un salariu de 143.527 de lei

declaratie de avere

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași a avut în anul 2022 un salariu în valoare de 143. 527 lei

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași a avut, în anul 2022, un salariu în valoare de 143.527 de lei. Conform declarației de avere, șefa de la Pediatrie are în îngrijire un minor, care în anul 2022 a primit o alocație în valoare de 3.072 de lei, dar și pensie alimentară în valoare de 8.400 de lei. În anul 2021, Alina Belu a avut un salariu de 129.951 de lei. Pe lângă activitatea desfășurată la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași, Alina Belu nu mai are niciun alt fel de venituri.

Alina Belu este săracă lipită, cel puțin așa reiese din declarația sa de avere.  Managerul Spitalului de Copii „Sf. Maria” Iași are două credite bancare. Primul dintre ele, contractat la BRD, în anul 2021, are o valoare de 71.700 de lei și este scadent în anul 2025. Anul trecut, Alina Belu a contractat un credit și la Raiffeisen Bank, în valoare de 10.000 de lei, scadent tot în anul 2025.

Comentarii
  • Va zic eu ca locuiește pe Primaverii cel mai probabil într-un apartament cu doua camere semidecomandat . In rest e saraca, bmw-ul e cam vechi , nu prea sunt bani pentru intretinerea lui , totul se face “la caiet”.

  • Dar are spate puternic la CJ.
    Altfel nu pupa sefia spitalului.
    Sa vedem din 2024 cine o mai tine in brate.

  • Jigodie ordinară te folosești din folosul oamenilor care muncesc pe drept de asta ai tu vacanțe mari și frumoase rușine putoareo

  • Curvă cu rădăcini comuniste

  • Da are emoți puternice, dă doamne să se deblocheze posturile.

  • Ce plm face asta cu banii?!

  • Săracă la minte, săracă și în declarația de avere.

  • 11.960,33 lei pe luna? ce pana mea face de banii astia? opereaza pe cord deschis? opereaza pe creier? opereaza cazuri de transplant renal, hepatic, cardiac, de tesut osos, maduva osoasa, s.a.? ca niciodata managerii nu sunt trasi la raspundere. ei mereu ridica din umeri ca nu sunt ei vinovati pt managementul defectuos, lipsa dotarilor din spitale, contracte fictive cu diverse SRL-uri pentru achizitionarea de materiale sanitare, s.a.

  • Ce bagaboande, nu doctori, sunt la „maria” habar n-aveti.
    Culmea, doctorii care sunt cei mai buni din Iasi, sunt sub aceste dejectii !!

  • Sunteti prea răi !!!!
    Doamna locuieste de peste 40 de ani intr un apartament cu 3 camere,decomandate.
    Are in intretinere mama –pensionara si fiul.
    Poate gasiti niste interlopi din imobiliare sa i mai smotociti,sa le numarati banii negri ..Ce ziceti?!

  • Doi se bat și al treilea câștigă .

  • Ce competențe are zuza asta? E susținută de CJ ca sa blatuiască toate licitațiile. Mai mult, președintele CA aproba in sedinte trucate achiziții dubioase și oprește toate anchetele interne. Va exploda bomba curând deoarece fraudele sunt de sute de mii de euro.

  • Brancardierul

    Belita e pusă pe furăciuni și împarte pradă cu CJ . Organele statului ai intrat pe fir urmând arestări de senzatie in prioada următoare . Dosarul este extrem de voluminos pe măsura fraudelor comisi cu premeditare de tripleta : Belita – CA – CJ . E de urmărit evoluția.

  • Sunteți săraci mental voi toți, de la editori, la comentatori. Are 2500€ – adică euro pt cine nu cunoaște simbolul. Un faianțar face 1500-2000. La școală cu voi

  • Atâtea răutăți la adresa managerii ,nu știu cum mai rezistă !

  • Aici nu e vorba de salar, hai sa fim seriosi, postacii penelisti ne cred oligofreni? E vorba de capacele luate la achiziții . E ținută in funcție de infractorii periculoși dw la CJ deoarece Răspunde la comenzi, câștiga licitațiile conform indicațiilor venite de la CJ prin Consiliul de Administrație pus special sa facă jocuri mizerabile pentru Căpușarea banului public. CA-ul stă de “ șase “ și accepta furturile.

  • Infractorii inraiti de la CJ și CA SF MARIA au trucat concursul eliminând abuziv pe dna dr Dobrescu inlesnindu-i acestei doamne , care nu are pregătirea sa poată fi manager, sa ocupe funcția de șefa poziție din care executa împreuna cu CA-ul dispozițiile venite de la consiliul judetean privind dedicațiile licitațiilor.

  • Din păcate roman

    Pentru toti prostii ce comentează:
    Salariul este anual și probabil brut, așa ca pe luna vin in cont: 12.500 lei, probabil brut, in net transformându-se in 7312 lei.

    România, un ne-am de nespalati și needucați! Inculților.

  • Capusa PNL ista. Amanta CJ ului.

  • Nu e singura promovată în funcție importantă fără avere și cu datorii, am văzut la multe personaje din astea ciudățenii în declarația de avere. Datoriile imense sunt făcute pentru cumpărarea postului și care constituie garanție că vor executa ordinele.

  • Angajat Tesa

    Cum poate doamna dr Susanu, un medic deosebit , sa suporte asemenea tuta ca manager. Trag un semnal de alarma referitor la achizițiile direcționate către firmele de casa ale PNL Iași. Oare de ce toți salariații de la achiziții și financiar au plecat din spital?

  • De vilele medicilor din zona BunaVestire nu ziceți nimic … viloaie de 300 mp cu teren de 1000mp … cumpărate din bani cinstiți….din cardiologie/chirurgie

  • Daca are nu e bine daca nu are nu e bine … pai cum este bine la voi neam de traista?
    De ce denigrati imaginea femeii ?

  • Reprezentant firma aparatura medicala

    Am făcut afaceri frumoase cu ea când se ocupa cu întreținerea și curățirea aparaturii medicale (un fel de bioinginer)în spital .Va spun ca are bani mulți nedeclarati.

  • @ Din păcate roman

    Din comentariul d-vstra:
    ,,Romania un ne-am de nespălați și needucați! Inculților.”

    D-vstra nu ați scris corect gramatical,se scrie ,,Romania un neam de nespălați…” și nu dezlegat.Dezlegat ,,ne-am” se scrie atunci când folosim expresii de genul:,,ne-am spălat,ne-am educat,etc.”
    Așa că,lasati-o mai moale cu incultura…

  • Merge închis româncă… se da lovita… nu cumva sa o ia anaful la bani mărunți pentru ultimii 10ani….. de ca trecutu e murdar ….la romani….

    ..

  • Conducerea CJ o pune sa trucheze licitațiile pe care le da cu dedicatie. Toate licitațiile sunt atent supravegheate de membrii CA care o protejează pe inconstienta asta . Atenție la Bubulina gospodina și la manglitorii din CA care stau cu ochii pe tain …

  • Fosta angajata

    Se aude ca nu o prinde 15 septembrie în libertate. Veriga slaba din sistemul de capusare a spitalului este Beluta și va da pe gușă pe toți praduitorii Atenție la PSD-ști ca vor sa ia din nou conducerea CJ

  • Propun o cheta pentru aceasta femeie amarata …sărăcie lucie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *