Prima pagină » Cancan » Are sau nu Karmen o relație cu BDLP? Cătălin Măruță a scos adevărul de la ea

Are sau nu Karmen o relație cu BDLP? Cătălin Măruță a scos adevărul de la ea

04 oct. 2024, 12:01,
Cezar Bulgaru în Cancan

Cătălin Măruță a reușit să afle dacă are sau nu Karmen o relație cu BDLP.  Fiica lui Adrian Minune, Karmen, a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a decis să facă lumină asupra relației sale cu manelistul. În urma anunțului public privind divorțul său de Bogdan Căplescu, coincidență sau nu, Bogdan de la Ploiești a anunțat și el pe fanii săi că nu mai formează un cuplu cu Cristina Pucean.

Aceste evenimente au generat, așa cum era de așteptat, o serie de zvonuri în spațiul public, sugerând că fiica lui Adrian Minune și Bogdan ar putea avea o relație care depășește sfera profesională.

Are sau nu Karmen o relație cu BDLP?

Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, Karmen Simionescu și Bogdan de la Ploiești au clarificat speculațiile referitoare la o posibilă relație de iubire între ei. Această potențială aventură a stârnit numeroase zvonuri, mulți dintre fanii celor doi fiind convinși că între ei se conturează o poveste de dragoste.

Povestea de viață a lui Karmen Simionescu se intersectează semnificativ cu evenimentele recente din viața sentimentală a lui Bogdan de la Ploiești. La începutul lunii septembrie, Karmen, fiica lui Adrian Minune, a anunțat că se desparte de Bogdan Căplescu, tatăl fetiței sale.

Tineri și fără obligații, Karmen Minune și Bogdan de la Ploiești au avut dificultăți în a face față valului de critici generat de lansarea piesei lor. Invitați împreună în emisiunea lui Cătălin Măruță, cei doi artiști au abordat și întrebarea care stă pe buzele tuturor: formează sau nu un cuplu? Conform declarațiilor lor, relația dintre BDLP și Karmen Minune este strict profesională și bazată pe prietenie, un aspect confirmat chiar de ei în cadrul emisiunii.

CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: Acum au apărut și foarte multe speculații, că știi cum e, nu ești român dacă nu apar speculații. Când v-au văzut oamenii împreună au apărut tot felul de povești, nu?

BOGDAN DE LA PLOIEȘTI: Da, normal, ca de fiecare dată.

CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: Karmen a anunțat că e singură, ce caută Bogdan, ce piesă. Știi, oamenii cred că vor povești din astea de telenovelă.

BOGDAN DE LA PLOIEȘTI: Da, cumva toate chestiile astea funcționează foarte bine în ziua de astăzi, doar că oamenii trebuie să înțeleagă că mai devreme sau mai târziu vor afla adevărul, așa cum s-a și întâmplat. Este vorba despre o piesă, este o piesă puțin complicată într-adevăr, dar bună și frumoasă. Noi am făcut tot ce ne-a stat în putință să ne promovăm piesa.

CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: Voi ați lăsat de înțeles ca și cum ar fi ceva?

KARMEN: N-am lăsat nimic de înțeles, s-a subînțeles pentru că poveștile noastre au coincis.”, a fost dialogul dintre cei trei.

Ce spune Adrian Minune despre divorțul lui Karmen Simionescu

În ultimele luni, fetele din familia lui Adrian Minune au traversat momente dificile în căsniciile lor. Karmen Simionescu a fost prima care a anunțat că divorțează de soțul ei, iar la scurt timp au apărut informații despre sora ei, Adriana, care ar urma să divorțeze la doar două luni după căsătorie. Adrian Minune nu s-a sfiit să își exprime punctul de vedere, dar nu înainte de a oferi telespectatorilor o lecție de viață.

„Cu familia este bine. Cati este bine, fetele mele sunt ok. M-ai întrebat pentru ce vezi probabil ce se mai scrie prin ziare și e normal să mă întrebi. Nu există niciun divorț, totul este ok, copiii sunt bine, fetele, nepoții. Nu există niciun divorț! Și dacă există, eu nu cred că foile țin oamenii. Sunt mulți care au divorțat și acum sunt împreună.

Am 40 de ani de stradă, de școala vieții. A trebuit să împlinesc 50 de ani ca să îmi dau seama că în viață sunt doar momente. În viața asta sunt doar momente, de fericire, de supărare. Toate trec. Dacă știi să lași de la tine și nu plângi atunci când te doare, e o chestie frumoasă, că oricum se întâmplă. Spui «asta e, trecem peste»” a spus Adrian Minune în emisiunea La Măruță.

Prezentă la Cătălin Măruță în emisiune, Karmen a lămurit lumea dacă are sau nu o relație cu BDLP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 octombrie 2024
04 octombrie 2024